Начало Лайфстайл За свободното време Светски шум Актрисата Селма Блеър призна, че страда от мултиплена склероза

Актрисата Селма Блеър призна, че страда от мултиплена склероза

Актрисата Селма Блеър призна, че страда от мултиплена склероза - изображение

В емоционален пост в социалните мрежи актрисата Селма Блеър споделя с феновите си, че е диагностицирана с мултиплена склероза.

Блеър разкрива, че диагнозата й е поставена преди 3 месеца ( на 16 август в 10 и 30 вечерта), но години наред тя е усещала симптомите, характерни за заболяването, но не е приемала нещата насериозно.

"Аз имам множествена склероза и искам животът ми да бъде пълноценен. В началото е изумително. Искаш да спиш. Винаги искаш да спиш. Нямам отговор затова. Имало е случаи при които падам на земята, изпускам разни предмети. Имам и проблеми с паметта. Надявам се да помогна и да дам надежда и на хора, които са в моето положение. И на себе се надявам да помогна. Не можете да получите помощ, освен ако не я поискате", коментира звездата.

Тя допълва, че изпитва голяма физическа умора, но не спира да мечтае за по-добри дни.

"Мечтая един ден на играя със сина си, да вървя по улиците и да яздя кон. Ако ме видите някъде по улицата, че изпускам разни неща - не се колебайте да ми окажете помощ", откровена е актрисата в Инстаграм. 

В момента Селма Блеър е ангажирана със снимките на серила Another Life, който е продукция на Netflix. 46-годишната актриса  благодари на всички от стрийминг платформата за това, че са я подкрепили в този труден за нея момент. Тя благодари  и на най - близките си приятели за подкрепата.

Редактор: Илияна Кръстева

Източник: instagram 

Снимки: theguardian.com

Още по темата:

5.0, 1 глас

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

СТАТИЯТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияЛайфстайлСнимкиРецептиСпортЛюбопитно