Начало Лайфстайл Интимно Любов и секс 7 причини да изведете парньора си на кафе

7 причини да изведете парньора си на кафе

7 причини да изведете парньора си на кафе - изображение

Ако сте в дългогодишна връзка със сигурност от време на време с партньора си се отегчавате един от друг. Не винаги имате обаче време, средства и сили, за да раздвижите връзката си? Е, не е и нужно. Вижте колко ползотворно може да ви бъде дори просто едно излизане на кафе. 

Ще седнете един срещу друг 

Нормално е, когато сте вкъщи да сядате един до друг на дивана. Когато сте в ситуация да седнете един срещу друг, е по-малко вероятно да се разсейвате с телефоните си, а вследствие от това – да гледате партньора си в очите. Начинът, по който тялото ви реагира, когато сте позиционирани така, автоматично насочва към разговор.

Ще се отдадете на желанията

Ако не излизате често по кафенета, то това ще бъде повод да се поглезите с някоя по-интересна кофеинова напитка, торта, сладкиш или някой друг каприз. Подобно разнообразие от време на време е повече от полезно за връзката.

Ще изненадате приятно партньора си

Не е нужно двойките да харчат състояние, за да се зарадват един друг. В края на 8-часов работен ден да чуете "Обличай се. Ще те водя на кафе." може да приповдигне много настроението ви. А защо вие не изненадате така партньора си?

Няма ги битовите задачи

Дори да решите да си направите романтична вечеря вкъщи, ще трябва да готвите, чистите, а може би и прането ще трябва да се просне…А излизайки навън, ще бъдете само двамата, освободени от ежедневните битовизми.

Ще имате възможност за разговор

Може да обсъждате работата, семейството, приятелите или връзката си – всичко, което представлява интерес или проблем за вас. И всичко това, без да бъдете прекъсвани.

Неутрална територия

Домашното пространство е уютното място на всеки човек, но и често е като втора работа с всички тези задължения, които ви чакат. Излизайки навън с партньора си, ще можете да се посветите изцяло на него, без да бъдете смущавани и прекъсвани от къщните задължения.

Не коства много

Излизането на изискана вечеря може сериозно да афектира седмичния ви бюджет. Но няколко питиета са много добър компромисен вариант, който няма да ви коства много, но все пак ще ви даде възможност за една интимна вечер навън. Не всяка двойка има възможност за спа уикенд или екскурзии веднъж месечно. Ала чаша кафе е твърде достъпна, за да си осигурите повод за глезене.

 

Редактор: Милена Минчева

Източник: femalefirst.co.uk

Снимки: pixabay.com

Още по темата:

5.0, 2 гласа

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ СЪС СТАТИЯТА

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

СТАТИЯТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияПсихологияЛайфстайлЛюбопитноСпортЗдравни съветиНовиниРецептиСнимкиАнкетиДиетиАлт. медицинаИсторияСъставкиХранене при...ЛеченияБотаника