Начало Лайфстайл Аз и моето семейство Семейни ритуали и традиции 7 неща, които никога не трябва да казвате на една булка

7 неща, които никога не трябва да казвате на една булка

7 неща, които никога не трябва да казвате на една булка - изображение

Сватбеният ден е един от най-важните дни в живота на булките и техните възлюбени. Често именно младоженките отговарят за голяма част от организацията на прекрасното събитие, което обаче може да се окаже стресиращо и трудоемко. Затова е най-добре да се опитаме да не тревожим булката или младоженеца с ненужни въпроси или зле обмислени и нетактични коментари по време на сватбата.

Никой не иска да е човекът, който е развалил празника на двамата възлюбени, затова ще е добре да избягвате да казвате някои неприемливи неща.

За да не се получават гафове по време на събитието, сме подготвили списък с някои коментари и въпроси, които е препоръчително да избягвате.

 

"Може ли да доведа приятел на сватбата?"

Никой не иска да отиде на сватбеното празненство сам, но понякога това е реалността. Булките са прекарали безброй часове в съставянето на списъците си с гости спрямо бюджета си и капацитета на залата. Сватбите са скъпо начинание, така че се съобразете с условията на младоженката.

 

"Колко скъп беше годежният ти пръстен?"

Бюджетът за сватбата, цената на годежния пръстен или роклята са забранени теми. Подобни груби коментари само ще развалят настроените на възлюбените, които със сигурност биха искали да се концентрират върху вълшебните изживявания и безценните спомени отколкото върху материалния аспект на събитието.

 

"Не мога да повярвам, че най-накрая се омъжваш (отново)!"

Много жени дълбоко в себе си таят притеснението и страха, че не са намерили правилния партньор. Така че подобни нетактични забележки изкарват на преден план тревоги и несигурности. Не разваляйте празника на булката със зле обмислени коментари, независимо дали това е първият или третият брак за нея.

 

"Струваше ни доста скъпо да дойдем на сватбата!"

Не превръщайте вашите проблеми в проблеми на младоженката, особено на специалния й ден. Булките са наясно колко скъпи излизат пътните разходи и пренощуването в хотел, така че няма нужда да им припомняте. Младоженките са изключително благодарни на своите гости затова, че са успели да ги уважат на хубавия празник. Ако някой от приятелите или роднините на сватбата е надхвърлил бюджета си, то тогава това е негова вина, че не е успял да намери по-изгодно място или да се организира на време. Не е необходимо да се оплаквате на булката на сватбения й ден, така че започнете с подготовката малко по-рано!

 

"Притесняваш ли се, че младоженецът може да те остави на олтара?"

Недопустимо е да се правят подобни негативни изказвания на такъв хубав празник. Разбира се, че всяка булка има притеснения (валидни или необосновани), които обаче тя най-вероятно не иска да обсъжда с никого.

 

"Добре е, че отслабна за сватбения ден!"

Никога не коментирайте теглото на булката, било то на сватбата или някой друг ден. За една младоженка да изглежда перфектно на празника е от изключително значение, така че не я карайте да се притеснява допълнително. Вместо да правите подобни нетактични коментари, кажете й, че изглежда невероятно красива.

 

"Знаеш ли, че повечето бракове завършват с развод?"

В кой свят подобен въпрос се счита за удачен? Никоя булка не се омъжва, мислейки си как ще се разведе, така че не се превръщайте в онзи мърморко, който винаги разваля хубавото настроение. Поздравете младоженката и й пожелайте безкрайно щастие с новия й партньор.

 

По статията работи: Нора Маркова
Източник: hellogiggles.com
Снимки:unsplash.com

Още по темата:

5.0, 2 гласа

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ СЪС СТАТИЯТА

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

СТАТИЯТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияЛайфстайлСнимкиСпортЛюбопитноРецепти