Начало Лайфстайл Интимно Любов и секс 6 прости правила за успешна връзка

6 прости правила за успешна връзка

6 прости правила за успешна връзка - изображение

Със сигурност можем да ви споделим, че тайни за щастлив брак просто няма. Но погледнато от друг ъгъл, има някои прости стъпки, които, ако следвате с постоянство, ще се радвате на дълготрайна и хармонична връзка.

Вижте 7-те най-често срещани навици при двойките, които успяват да останат заедно дълго време, без да си омръзват.

Уважават границите на своя партньор

"Границите са ключов компонент за двойките, които не се отегчават" – обяснява д-р Меган Стъбс. Според нея щастливите двойки са способни да разчитат кога техния партньор има нужда от усамотение и му го дават.

Забавляват се заедно

Изследователи твърдят, че двойки, които се смеят заедно, остават заедно. И никой не ви казва, че трябва да бъдете комедиант. Просто намерете общ комедиен сериал, интересно хоби или нещо друго, което да забавлява и увлича и двама ви.

Внимавайте обаче да не изпаднете в крайност и да не започнете да си правите твърде груби шеги, с които да наранявате чувствата на партньора си.

Имат същите сънни навици

Проучвания показват, че след третата година двойките започват да си лягат по различно време. А вземем ли предвид и дългия работен ден и отделните социални контакти на двамата партньори, то колко време заедно остават.

Ако човек обаче ляга всяка вечер до своя партньор, то той ще се чувства много по-комфортно в леглото, а в същото време ще прекарва време с него в интимното пространство на спалнята, което предразполага към емоционално и физическо сближаване.

Научават нови неща заедно

Срещата с нови неща и научаването на интересни факти не позволяват на скуката да навлезе във връзката. Дали е клас по готвене или нов спорт, новият опит ще усъвършенства екипните ви умения, а и ще ви накара да се забавлявате заедно.

Имат вълнуващ секс

Брачният консултант Уенди Дъмброф твърди, че двойките, които не си омръзват са тези, които не просто редовно правят секс, но и изваждат максимума удоволствие от него.

Отделят време за себе си

Понякога животът наистина може да ви грабне. Но щастливо влюбените хора знаят как да приоретизират връзката си пред останалите ангажименти.

Редактор: Милена Минчева

Източник: ideapod.com

Снимки: freepik.com

Още по темата:

5.0, 2 гласа

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ СЪС СТАТИЯТА

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

СТАТИЯТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияЛюбопитноПсихологияЛайфстайлЗдравни съветиСнимкиСпортНовиниИсторияВидеоИнтервюта