Начало Лайфстайл Интимно Любов и секс 6 знака, че сте с грешния човек

6 знака, че сте с грешния човек

6 знака, че сте с грешния човек - изображение

Намирането на правилния партньор може да се окаже твърде трудна задача за някои хора. Процесът за срещи и обвързване е доста дълъг и работи само на принципа проба – грешка. Това значи, че единственият начин да разберете, че връзката няма да е сполучлива, е като се впуснете в нея.

Първите седмици и месеци могат да ви изградят противоречиво мнение. За успеваемостта на една романтична двойка се съди основно от щастливите моменти, в които изпада. Разбира се, почти всеки си има своя начален период, своеобразен меден месец. В този етап от връзката твръде вероятно е двамата да сте най-често в леглото, да се чувствате на седмото небе, да нямате нужда от никой и нищо, освен от присъствието на другия.

Но нещата бързо могат да се преобърнат и да се строполите от много високото щастие бързо и рязко върху твърдата, сурова реалност. А в друг случай, в който промяната става бавно и постепенно, дори може и да не разберете как връзката ви се превръща в пълен провал.

Ако забележите някой от тези 6 знака, то със сигурност е дошъл моментът да се разделите и да продължите напред.

Не можете да си говорите, без да се вмени вина в някой от двамата

Струва ли ви се, че разговорите ви приличат повече на караници. И в тях някак си не спирате да се обвинявате за неща, случили се в далечно и близко минало. Може би ако и си зададете въпроса "Защо нещата не се получават" и двамата ще се обвините един друг.

Така споровете ви дори нямат пълноценна аргументация. Говори се, само за да се вменява вина у другия.

Изпитвате раздразнение и яд

Изпитвате раздразнение и яд

Всяка двойка си има своите малки спорове или се чувства отегчена от време на време. Но ако започнете да се дразните за всички незначителни неща, които прави вашият партньор и за които принципно не би трябвало дори да става въпрос, е, тогава имате проблем.

Често за тези малки навици или случващото се в живота и на двама ви той няма влияние, следователно и вина. Започнете ли да събирате негативи дори за това, значи връзката ви вече е в задънена улица.

Нямате допирни точки

Нямате допирни точки

Сигурно в началото на връзката ви сте имали много за какво да си говорите, наслаждавали сте се заедно на общи хобита, но някак си сега дори не можете да си спомните тези моменти.

Всеки път, когато предложите нещо ново, партньорът ви просто е незаинтересован. А нищо, с което се занимава той, не ви звучи достатъчно забавно.

Не можете да бъдете себе си

Не можеш да бъдеш себе си

Влагате всичките си време и чувства, за да накарате връзката да потръгне отново. Но в крайна сметка тези усилия се оказват напразни.

Осъзнавате, че просто не сте себе си. Може би защото се преструвате, за да се приближите по интереси с партньора си, а може би защото сте толкова нещастни, че дори сте забравили какво е да се усмихвате истински.

Добрата връзка ще предразполага на първо място да бъдете себе си, защото и партньорът ви ще ви обича именно заради вашата истниснка същност.

Мислите за друг/а

Мислите за друг

Вие може би не искате, но въображението ви заработва само, когато видите някой симпатичен мъж/жена да ви се усмихва насреща, или пък, когато заспивате и сънувате, че сте с друг/а.

Това определено не е истинска изневяра. Но тези чести мисли със сигурност говорят, че човекът, с когото сте във връзка, просто не представлява интерес за вас. Надали ще съумеете да се преборите с въображаемите изневери. Просто мозъкът ви сам се опитва да разреши случая с нещастието ви.

Предали сте се

Предали сте се

Истинският край на една любовна история не настъпва с омразата или гнева, а с безразличието. Ако все още изпитвате болка, гняв или тъга, въпреки че сте в едно много сериозно и неприятно положение, все още можете да спасите връзката си и да се борите да съживите любовта.

Но ако идеята за раздяла не жегва сърцето ви изобщо, то по-добре го направете веднага!

Чистата апатия към партньора и връзката ви демонстрира липса на дори минимална интимност и емоционалност. Ако това е начинът, по който се чувствате, най-милото и най-правилното нещо, което трябва да направите е да прекратите връзката.

И двамата заслужавате да намерите правилния човек за себе си и да бъдете щастливи.

Редактор: Милена Минчева

Източник: higherperspectives.com

Още по темата:

5.0, 2 гласа

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ СЪС СТАТИЯТА

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

СТАТИЯТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияПсихологияЛайфстайлЛюбопитноСнимкиСпортНовиниИсторияСоциални грижиЗдравни съветиДиети