Начало Лайфстайл За свободното време Любопитно и забавно 15 исторически личности, които никога не са правили секс през живота си

15 исторически личности, които никога не са правили секс през живота си

15 исторически личности, които никога не са правили секс през живота си - изображение

Страхували ли сте се някога, че ще умрете девствени? Е, не се страхувайте! Вижте този списък с известни исторически личности, които остават девственици до края на живота си. Някои от тях избират това за себе си, поради религиозни виждания, други са родени с тежки заболявания, които ги възпрепятстват да правят секс. Трети просто решават, че това ще ги отклони от кариерата.

1. Анди Уорхол

Загадъчният личен живот на Уорхол е обект на много дебати. Смята се, че художникът е гей, а в изкуството му често се срещат хомосексуални образи и мотиви. Въпреки това, Уорхол твърди, че запазва девствеността си до края на живота си.

2. Кралица Елизабет I (Англия)

Елизабет не желае да споделя властта със съпруг или съпруга. С течение на времето тя култивира образа си на кралица, женена за работата и хората си. За тази си всеотдайност Елизабет получава прозвището "Девствената кралица."

3. Имануел Кант

Имануел Кант, едно от най-важните имена в съвременната философия, посвещава голяма част от живота си на изучаването на историята, политиката и религията. Накратко, философ, които не е губил времето си със секс. Кант напуска този свят девствен на 79-годишна възраст.

4. Джоузеф Мерик

Той е известен с прякора си "Човекът слон", а не с истинското си име, поради заболяването, което има. Мерик умира на 27-годишна възраст, преди да получи възможността да прави секс с някого.

5. Джакомо Леопарди

Известният италиански поет, Леопарди, прекарва детството си в бедност, заедно с родителите си комарджии. Той посвещава останалата част от живота си на мъдростта. Тази неудовлетвореност може лесно да се усети в творбите на поета, който не създава емоционална връзка с никого през живота си.

6. Хенри Джеймс

Смята се, че Хенри Джеймс, един от най-великите писатели на всички времена, има няколко хомосексуални връзки в емоционален смисъл, но не е в състояние да прави секс през целия си живот, поради импотентност.

7. Хърбърт Спенсър

Хърбърт Спенсър, един от най-важните учени на 19 век, не осъществява сексуален контакт през целия си живот, поради сколиоза.

8. Джон Едгар Хувър

Едгар Хувър (основателят на Федералното бюро за разследване на САЩ) никога не се жени и живее с майка си през голямата част от съзнателния си живот. Много се спекулира, че Хувър е тайно гей и умира девствен.

9. Джоузеф Корнел

Известният американски художник, Джоузеф Корнел, прекарва голяма част от живота си сам в малка дървена къща. Корнел, който печели хиляди фенове за своите експерименталните филми, които прави в по-късните години от кариерата си, умира девствен на 69-годишна възраст.

10. Ханс Кристиан Андерсен

При изследване на писмата, които известният датски автор Андерсен пише в края на живота си, версията, че  не е имал нито един полов акт през живота си се затвърждава.

11. Хенри Кавендиш

Хенри Кавендиш, известен за приноса си в света на науката, е изключително интровертен през целия си живот. Ученият, който прекарва по-голямата част от живота си сам, не установява каквато и да е социална връзка. Кавендиш, който оставя своята научна дейност като единствено доказателство за съществуването си, е друго известно име в този списък.

12. Никола Тесла

Някои предполагат, че Тесла е асексуален, което означава, че той просто няма желание за секс, но може би това не е така. Обърнете внимание на следния цитат:

Сложих ги [жените] на възвишени пиедестал ... Преклоних се в краката на съществото, от което бях отгледан до тази висота, и като всеки истински поклонник, се почувствах недостоен за обекта на моето преклонение.

13. Луис Карол

Авторът на Алиса в страната на чудесата, Луис Карол, никога не се жени и не е известно да има каквито и да било връзки с жени. Някои предполагат, че Карол може да е педофил, заради колекция от голи снимки на млади момичета, която той притежава.

14. Исак Нютон

Исак Нютон никога не се жени през живота си. Той живее като отшелник и много историци смятат, че умира девствен.

15. Майка Тереза

Майка Тереза посвещава живота си на това да бъде католическа монахиня. А, като посветен последовател на католицизма, се твърди, че тя остава девствена до края на живота си.

Източник: onedio.co

Още по темата:

5.0, 1 глас

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ СЪС СТАТИЯТА

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

СТАТИЯТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияЛайфстайлЛюбопитноСнимкиПсихологияИстория