Начало Лайфстайл Интимно Любов и секс 10 сигурни признака, че гаджето ви крие нещо от вас

10 сигурни признака, че гаджето ви крие нещо от вас

10 сигурни признака, че гаджето ви крие нещо от вас - изображение

Връзката е сложно и крехко нещо, особено, когато хората се обичат истински. Чувствата ни се променят с течение на времето, случва се така, че в един момент те просто избледняват, а любовта изчезва. Когато това се случи, не всички са достатъчно смели, за да сложат край на връзката и започнат да лъжат половинката си.

Представяме ви 10 промени в поведението на гаджето ви, които би трябвало да ви сигнализират, че има някакъв проблем.

Те се напрягат, ако докоснете телефона им

двойка

Не всеки може да понесе, когато гаджето му пипа постоянно личните му вещи. Но ако случайно сте взели телефона на партньора си , а реакцията му е твърде рязка и отрицателна, бъдете сигурни, че той не страда от невроза. Тук има нещо съмнително.

Те често остават извън работно време

двойка

Понякога хората, които казват, че работят извънредно, това наистина е така. В други случаи, обаче това е банално и изтъркано извинение, което говори за прикриване на изневяра или просто гаджето ви се стреми да избегне срещите с вас. Защо се случва това? Трябва да потърсите отговора в спокойна дискусия. Все пак преди и двамата бързахте да се прибирате у дома, за да вечеряте заедно, нали?

Те ревнуват без причина

двойка

На малки порции ревността е нещо нормално и естествено. В първите години на връзката, това е дори приятно, защото означава, че със сигурност вие се обичате. И все пак, ако години по-късно вашият партньор започне да ревнува просто ей така, може би самият той прикрива нещо, но го прави като си „цапа ръцете с вас“ и ви ревнува неоснователно.

Те се дразнят от прекалено много внимание и грижи

двойка

Кой не обича да го глезят и да бъде обгрижван? Ако се държите мило с вашия партньор, а той изведнъж започне да се дразни, значи има сериозен проблем.

Интимността помежду ви е изчезнала

двойка

Интимният живот е важен във всяка една връзка. Ако между партньорите има много страст в началото, това може да избледнее с течение на времето. Пълната липса на интимност е тревожен знак. За да останете заедно, говорете с партньора си. Опитайте се да разберете какво му е на сърцето защо е охладнял към вас.

Не обсъждате съвместното ви бъдеще

двойки

Партньорите обичат да обсъждат плановете си за бъдещето, особено през първите години на връзката. Къде ще живеят или пътуват? Какво животно ще си вземат - котка или куче? Ако с течение на времето един от вас вече не се интересува от това, опитайте се да намерите причината.

Обсипват ви с подаръци без конкретен повод

двойка

Всеки обича да получава подаръци. Особено жената. По този начин тя се чувства като истинска богиня . И все пак, ако ви изненадват често? Първо, ще бъдете развълнувани от този факт. Но по-късно ще възникнат съмнения и логически въпроси.

Постоянно променят настроението си

двойка

В живота ни може да има много трудни ситуации. Всички сме изложени на стрес и напрежение. Ето защо никой не е застрахован. И все пак, ако партньорът ви често си променя настроението бъдете сигурни, че не става въпрос за проблеми на работното място, може би е по-добре да проведете разговор с него.

Те сменят темата по време на сериозен разговор

двойка

Не е най-доброто време за сериозен разговор веднага след работа или преди лягане. Но ако партньорът ви категорично откаже да говори за важни теми с вас това е знак. Замислете се за вашето съвместно бъдеще.

Те не са готови да ви запознаят с родителите или приятелите си

двойки

Ако сте заедно от много време, но вашият партньор не бърза да ви запознае с най-добрите си приятели или родители, това е тревожен знак. Ако те имат сериозни намерения спрямо вас няма да се поколебаят изобщо. Може би е време да осъзнаете истината, че просто не сте един за друг.

 източник: brightside.me

снимки: climonomics.com

 по статията работи: Илияна Стоянова

Още по темата:

5.0, 1 глас

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

СТАТИЯТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияПсихологияЛайфстайлЗдравни съветиЛюбопитноСнимкиИсторияНовини