Начало Лайфстайл Интимно Любов и секс 10 неща, които всяка двойка трябва да обсъди преди да сключи брак

10 неща, които всяка двойка трябва да обсъди преди да сключи брак

10 неща, които всяка двойка трябва да обсъди преди да сключи брак - изображение

Когато сме на „крилете на любовта“ всичко е прекрасно и вълнуващо. Това е наистина страхотно, но ако искате да преминете на следващо ниво във вашата връзка, а именно да имате щастлив и дълготраен брачен съюз , трябва да се опознаете по-добре с партньора си по всеки възможен начин. Ние искаме да ви помогнем, преди да се насладите на първия си сватбен танц!

Хоби и лично пространство

хоби и лично пространство


Семейните ценности могат да бъдат трудни за креативните личности и хората на изкуството. Дори могат да бъдат страшни понякога. Но състоянието, при което двама души са погълнати един от друг и нехаят за света на около не е просто изречение. Ако преди да се омъжите, вие се интересувате взаимно от хобитата на другия (независимо дали е зумба или екстремно гмуркане), емоционалният обмен може да ви направи по-близки в бъдеще.

Ползи и недостатъци

ползи и недостатъци


Понякога отнемат години, за да научите недостатъците на партньора ви, но има някои двойки, които са щастливи да знаят за всички недостатъци от самото начало на връзката. Това е наистина най-добрият вариант на всички! Колкото по-рано имате възможност да прецените предимствата и да приемете недостатъците в характера и външния вид на любимия, толкова по-добре. Ще имате по-голям шанс да избегнете разочарованието.

Родители, деца и домашни любимци

родители и деца


Ето основните въпроси: Колко деца искате и кога е най-доброто време да станете родители? Ще живеете ли с родителите си или отделно? Искате ли една котка или цяла дузина? Помислете върху тях.

Пари

пари


Влюбените обикновено споделят разходи без задълбочен анализ. Размерът на доходите обаче е различен в наши дни. Разходите за "романтични изненади", разбира се, не трябва да се анализира задълбочено, но ако се подкрепяте финансово, просто започнете да обсъждате баланса и да създадете някои правила, които са удобни и за двама ви.

Секс

секс

Дори най-страстните двойки понякога виждат, че имат различни нужди и фантазии в секса. Опитайте се и се изследвайте един друг, вместо да се карате и да викате. Познаването на някои малки тайни може да бъде от полза както за "страстните", така и за "спокойни" периоди от живота ви . Гледайте различни документални филми и правите забавни тестове по темата. Разбира се, не трябва да забравяте чаша добро вино.

Приоритети, традиции и религия

приоритети

Експерти твърдят, че религиозните и традиционните конфликти в семейството обикновено започват, след като се роди бебето. И двамата родители искат да възпитат детето си според техните традиции. Понякога обаче( ако майката или бащата е чужденец) това възпитание може да бъде различно за бащата и майката. Съветваме ви да си създадете общ план, като крайна цел е хармонията и бъдещето на детето.

Доверие и ревност

доверие и ревност


Съветваме ви предварително да обсъдите всички тревожни въпроси. Чувствате ли същото по отношение на моногамията, поведението на партито, флирта и работните пътувания? Ако знаете какво прави всеки от вас ревнив, може да сте по-благосклонни.

Предизвикателства и разногласия

предизвикателства

Няма смисъл да се карате умишлено, но е добре да анализирате реакцията на партньора си, в случай, че неговите възгледи не са идентични с вашите. Няма сериозен аргумент, ако предварително създадете "правила за конфликт". Можете да чупите чинии и да отидете в друга стая или да изразите емоциите си на табло – всичко е позволено.

"Езикът" на любовта

езикът на любовта

Правилото "5 любовни езика" има 5 варианта на любовно отражение и приемане. Те служат, потвърждават, качество на времето, получаване на подаръци и докосване. Като имате списък с приоритети на всички споменати модели, можете да се съсредоточите върху най-важните черти.

Вашето бъдеще

бъдеще

Как и двамата виждате бъдещето си? Дали "щастливите снимки" са същите? Предлагаме ви една малка игра. Вземете лист хартия и направете списък какво иска всеки един от вас да направи в бъдеще. Може да включите каква да бъде вашата сватба, идеи за общ дом, деца, пътуване и т.н. Взаимните игри ви помагат да развиете връзката си.

източник: brightside.me

по статията работи: Илияна Стоянова

Още по темата:

5.0, 1 глас

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ СЪС СТАТИЯТА

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

СТАТИЯТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияЛайфстайлЛюбопитноПсихологияСнимкиЗдравни съветиНовиниАнкетиСоциални грижиТестове