Начало Лайфстайл Красота и стил Козметика Три нестандартни червила, които ще ви смаят

Три нестандартни червила, които ще ви смаят

Три нестандартни червила, които ще ви смаят - изображение

За да привлече вниманието на потребителя, козметичната индустрия всекидневно създава нови и иновативни продукти, които съчетават оригиналност и практичност. Ето няколко червила, които се отличават значително от други на пазара по своите уникалност и чудатост. 

Прозрачно червило с цвете в основата, което променя цвета си спрямо pH нивото на устните

Червило с цвете

Всяка тубичка съдържа прозрачно червило с миниатюрна хризантема в основата. Този вид червила реагират на pH нивото на кожата или алкалността на устните, което се променя от безцветно в розово или червено. Самият продукт, които впечатлява, както с дизайна си, така и със странната си формула, не е първото променящо цвета си червило на пазара. Това, което е обаче, е едно от най-красивите.

Трябва да се отбележи, че съществуват вариации в нюансите розово или червено в зависимост от естествения цвят на устните и пигментацията на кожата.

 

Ярки и пъстри балсами за устни, които сменят цветя си

Червило

Подобно на прозрачното червило с миниатюрно цвете, този интересен продукт съдържа специален пигмент, който се активира от алкалността на кожата. При досега с устните синият цвят се променя в лилав, жълтият в прасковен, а зеленият се трансформира в розов. Самите балсами не са силно пигментирани и са подходящи за употреба дори и на работното място.

 

Уникалното червило на прах, което се втечнява от топлината на устните

Червило на прах

Иновативна формула в производството на козметика прави възможно създаването на червило на прах. Необичайният продукт съдържа вид смола, която се втечнява при досега с устните. Създателите на прахообразното червило рекламират яркия и издръжлив цвят, докато критици отбелязват трудната апликация и изсушаващата формула.

 

По статията работи: Нора Маркова
Източници: huffingtonpost.com; instyle.com; hellogiggles.com
Източници на снимки: wish.com; trendhunter.com; boredpanda.com; pintrest.com

Още по темата:

5.0, 5 гласа

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ СЪС СТАТИЯТА

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

СТАТИЯТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияЛюбопитноЛайфстайлЗдравни съветиСнимкиВидеоПроизводители