Начало Лайфстайл За свободното време Астрология и Нумерология Топ причини за раздяла, според различните зодии – част 2

Топ причини за раздяла, според различните зодии – част 2

Топ причини за раздяла, според различните зодии – част 2 - изображение

Везни (23 септември - 22 октомври)

Негативност. Вие сте позитивен човек и винаги мислите, че утре ще е по-добър ден. Ето защо не можете да издържите отрицателен партньор или някой, който е драматичен. Обичате да бъдете заобиколени от добри вибрации и добра енергия.

Скорпион (23 октомври - 21 ноември)

Лъжа. Можете да приемете всички недостатъци на партньора си, освен за лъжата. Лъжата е може би най-бързият начин да ви загубят - дори и да е просто благородна лъжа. Оценявате честността и прозрачността в отношенията, и никога няма да простите на партньора си, ако ви излъже.

Стрелец (22 ноември - 21 декември)

Мързелът. Не можете да бъдете с мързелив партньор. Вие винаги сте в движение и търсите следващото екстремно приключение или следващата държава, която искате да посетите. Ако вашият партньор не може да се справи с вас, най-вероятно все пак ще правите всички тези неща без него / нея. Така че е по-добре да намерите някой също толкова енергичен, за да допълва забързания ви начин на живот.

Козирог (22 декември - 19 януари)

Безотговорност. Не можете да бъдете с някой, който не знае как да бъде отговорен или някой, който не знае какво иска. Знаете какво искате и винаги го получавате. Искате някой, който може да се грижи за вас, защото винаги се грижите за всички останали. Ето защо безотговорният партньор ще ви отблъсне, защото винаги ще се чувствате сякаш се грижите и за двама ви.

Водолей (20 януари - 18 февруари)

Практичност. Как можете да говорите за вашите ексцентрични идеи и мечти, когато имате реалистичен партньор? Вие сте неконвенционални, бунтовнически и малко странни и не можете да бъдете прагматични. Не можете да сте с някой, който не насърчава вашата креативност. Имате нужда от партньор, който може да мечтае с вас и да подкрепя най-дивите ви мечти, дори ако не ги разбира.

Риби (19 февруари - 20 март)

Нечувствителност. Вие сте много чувствителни и емоционални, дори да се опитвате да демонстрирате друго. Да бъдете с някой, който е безразсъден или не се интересува от вашите чувства, е достатъчно добра причина да си тръгнете. Вие не можете да бъдете с някой егоистичен, имате нужда от партньор с голямо сърце.

Вижте и останалите 6 зодии ТУК >>>

Източник: thinkpedia.info

Снимка: theberry.com

По статията работи: Елиза Трайкова

Още по темата:

5.0, 1 глас

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ СЪС СТАТИЯТА

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

СТАТИЯТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияЛайфстайлРецептиСпортСнимкиЛюбопитноДиети