Начало Лайфстайл За свободното време Светски шум Селма Блеър на Оскарите и борбата и с множествената склероза

Селма Блеър на Оскарите и борбата и с множествената склероза

Селма Блеър на Оскарите и борбата и с множествената склероза - изображение

Актрисата Селма Блеър се оттегли от медийното пространство няколко месеца, тъй като бе диагностицирана с множествена склероза. Звездата се появи в пълния си блясък по време на престижната церемония Оскар.
В рокля в различни нюанси – черно, розово, зелено и синьо звездата премина по червения килим по-силна отвсякога. През октомври месец актрисата научи страшната вест, а сега дефилира с гордо вдигната глава със специално изработен за нея бастун.

"Получавам истинска подкрепа от много хора, но за мен да излизам и да комуникирам с хора ми е много трудно. Глаата ми ще се пръсне. Чувствам се адски самотна въпреки подкрепата", пише в Инстаграм актрисата.

Въпреки болестта актрисата признава, че не е изгубила желанието си да играе в киното.
"Тази нощ. Тази пелерина. Този град. Все още ми дава живот", написа Блеър в Инстаграм след наградите.
Актрисата е пример за всички, които са диагностицирани с подобни заболявания.

"Видях Селма Блеър на Оскарите. Беше силна, секси, красива, победител. Опитвам се да си представя нейната болка, борба", коментира жена с автоимунно заболяване.

След като ражда сина си, актрисата има всички симптоми на множествена склероза, но специалисите са смятали, че тя просто е поредната истерична майка и не вземат нейните оплаквания насериозно.

"Аз имам множествена склероза и искам животът ми да бъде пълноценен. В началото е изумително. Искаш да спиш. Винаги искаш да спиш. Нямам отговор затова. Имало е случаи при които падам на земята, изпускам разни предмети. Имам и проблеми с паметта. Надявам се да помогна и да дам надежда и на хора, които са в моето положение. И на себе се надявам да помогна. Не можете да получите помощ, освен ако не я поискате", призна звездата през октомври.

Редактор: Илияна Кръстева

Източник: 

 

5.0, 1 глас

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ СЪС СТАТИЯТА

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

СТАТИЯТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияНовиниРецептиИсторияЛюбопитноОрганизацииВидеоИзследванияЛечения