Начало Лайфстайл За свободното време Светски шум Романтика по холивудски: 6 трогващи обяснения в любов, които ще ви очароват - част 2

Романтика по холивудски: 6 трогващи обяснения в любов, които ще ви очароват - част 2

Романтика по холивудски: 6 трогващи обяснения в любов, които ще ви очароват - част 2 - изображение

Чанинг Тейтъм и Джена Дюън -Тейтъм

Джена и Чанинг

Чанинг Тейтъм е луд по съпругата си Джена Дюън-Тейтъм. Всъщност той я обича толкова много, че ни е трудно да преценим, кое е най-сладкото нещо, което той някога е казвал за нея. Актьорът не спира да качва снимки в социалните мрежи, в които показва че е „хлътнал до уши“ по своята половинка.
В една от снимките той пише следното: „ Ако не беше тя, аз никога нямаше да намеря правилния път, още по-малко пък да се задържа на него. Ти си моята светлина. Обичам те безкрайно много!“, споделя той.
Наскоро актьорът написа писмо до дъщеря си, в което описва момента, в който за първи път вижда съпругата си.

Джена и Чанинг


„ Още от първия миг знаех, че връзката ни е много силна, но не бях сигурен в какво ще се превърне тя. Един ден Джена просто ми каза, че е наясно какво иска да и се случи в живота, както и че не и трябва повече време да го търси, защото го е намерила. „Това си ти“, ми каза тогава тя. Тя не знаеше какво ще кажа и как ще реагирам, но тя искаше да бъде откровена с мен."
Чанинг си спомня ясно тази случка и споделя, че е почувствал „ невероятна тръпка.“

„Почувствах сила, защото в този момент тя беше приела всяка част от мен – и добрите, и лошите ми черти. Тази невероятна прямота ме накара да се влюбя до полуда в нея. Преда да изпитам това чувство, нямаше да знам какво изпускам. Сега вече знам, че именно за него съм копнял цял живот.“

Джордж и Амал Клуни

Джордж и Амал

Признаваме, че Амал Клуни е перфектна, и не е изненада, че Джордж Клуни постоянно пише рими за нея. В интервю Джордж Клуни с усмивка си спомня за момента в който се влюбва в Амал:
 „Още когато я срещнах знаех, че тя е изключителна. Чудех се дали изобщо имам шанс да изляза с нея. Бяхме приятели известно време и за щастие тя каза „Да“. „Тя е невероятно човешко същество. Много е грижовна и честно казано, тя е една от най-ярките личности, които някога съм срещал. Също така има отлично чувство за хумор. Има безброй причини, поради които се влюбих в нея.“

Хю Джакман и Дебора - Лий Фърнес

Хю и Дебора

Хю Джакман и съпругата Дебора-Лий Фърнес са лудо влюбени един в друг след повече от две десетилетия заедно. Той споделя в „Шоуто на Елън“:
"С течение на времето виждам как бракът ни става по-добър и по-добър, мога честно да кажа, че ... тя е най-великото нещо, което някога ми се е случило“, споделя той. Джакман продължава: "Много съм благодарен, че я срещнах преди да стана известен." 
Хю Джакман обяснява,че винаги се е старал да поставя щастието на съпругата си над всичко друго. Австралийският актьор в откровен разговор разказва и за първата си среща с бъдещата си жена.

"Участието в шоуто беше първата ми работа, а тя беше неговата звезда. Много си паднах по нея. Всички си падаха по нея. Бях толкова притеснен, че не посмях да я заговоря в продължение на около седмица. В крайна сметка събрах кураж и я поканих на среща. Благодарен съм на самия себе си, че го направих. Тя е най-хубавото нещо, което някога ми се е случвало", разкрива Хю Джакман.

Наскоро щастливата двойка отпразнува 20 години семеен живот. По този повод Джакман публикува черно-бяла снимка в Инстаграм от сватбения им ден.

Вижте първата част от статията ТУК >>>

източник: thelist.com

снимки: metro.co.uk ; wetpaint.com ; usmagazine.com

по статията работи: Илияна Стоянова

Още по темата:

5.0, 1 глас

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ СЪС СТАТИЯТА

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

СТАТИЯТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияЛайфстайлПсихологияХрани и ястияСнимкиЛюбопитноСпорт