Начало Лайфстайл Интимно Любов и секс Разкриха кога жените са най-склонни към изневяра

Разкриха кога жените са най-склонни към изневяра

Разкриха кога жените са най-склонни към изневяра - изображение

Анкета от 10 000 потребители, които са жени във френския сайт " Gleedon" (сайт за женени или обвързани хора, които търсят да изневеряват) установява, че най-добрият начин да стигнете до сърцето на една жена е…..затаете дъх…. миенето на съдовете, почистването с прахосмукачката и всякакви други домакински задължения. Моля???

мъж


Сайтът, който стартира първоначално във Франция, но сега се разпространява и в други страни , пусна анкетата, за да се опита да разкрие причината, поради която жените се изкушават да поглеждат чужди мъже. Най-висок резултат получава графата "Мъжете не се ангажират достатъчно с ежедневните домакински задължения".

чистене


Тук е моментът да успокоим всички български мъже, че проучването е свързано с френските мъже.
Около 73% от жените, регистрирани във френския сайт и разпитвани по въпроса твърдят, че са склонни да изневерят, защото партньорите им отказват да се включат в почистването на тоалетната, зареждане на пералнята, пускането на прахосмукачката и хилядите други задължения.

 

пералня

Около 86% от респондентите заявяват, че са дълбоко разочаровани от тенденцията мъжете да избягват домакинска работа и 84% разкриват, че се е стигало до спорове по въпросите с почистването. Претоварени и уморени, жените мечтаят поне за малко да захвърлят гумените ръкавици в лицето на мъжете си, сочи анкетата.

мъж


Убедени сме, че това ще бъде причина за безпокойство за френските мъже, които категорично отказват да мият печките и да пускат пералня или прахосмукачка.
Миналогодишно проучване на френската статистическа агенция „INSEE“, показва, че мъжете във Франция все още изпълняват едва 2/3 от домакинските задължение, въпреки наблюдаваното подобрение напоследък.

мъже


Тези проучвания, чиито данни са обявени наскоро в Обединеното кралство, показват, че белите мъже британци се занимават с 31% от домашните задължения, като прекарват около шест часа в готвене, чистене, миене и т.н. сравнено с 14 часа прекарани от жените. Черните британски мъже обаче са много съобразителни. Те поемат около 40% от домакинствата.

Все пак това не е еднопосочен трафик. Проучването на „Ifop poll”през 2014 г. установява, че 55% от французите и 32% от френските жени са неверни и тази изневяра е във възход, но французите са шампионите по даване прошка. Проучването не споменава домакинската работа.

източник: telegraph.co.uk 

снимки: huffingtonpost.com; ecosalon.com ; dailymail.co.uk

по статията работи: Илияна Стоянова

Още по темата:

5.0, 1 глас

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ СЪС СТАТИЯТА

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

СТАТИЯТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияЛайфстайлЗдравни съветиПсихологияЛюбопитноТестове