Начало Лайфстайл За свободното време Астрология и Нумерология Кои са зодиакалните знаци, които е най-вероятно да ви изневерят

Кои са зодиакалните знаци, които е най-вероятно да ви изневерят

Кои са зодиакалните знаци, които е най-вероятно да ви изневерят - изображение

Ревност, несигурност, невярност ... Това са най-често срещаните проблеми на съвременните връзки. Разбира се, това зависи от вас и вашия партньор, но може би ще е любопитно да знаете колко вероятно е да ви изневерят, преди това да се случи, нали? Този път нямаме научни обяснения, но тук са зодиите, които са най-предразположени към изневяра, според статистиката:

1. Според статистиката, зодиакалният знак, който е най-склонен към изневеря, е Риби. Да, това е също толкова невероятно изненадващо и за самите нас.

Тези чувствителни, прекрасни Риби са тези, които най-вероятно ще ви изневерят. Причината е, че те винаги поставят емоциите си на първо място. Така че, направете си услуга и не вземайте сантименталната им страна на шега. Тя е най-важното в тях.

2. Скорпионът е най-сексуалният зодиакален знак от всички. Така че, това не би трябвало да е изненада.

Страстта, мистерията и тайните афери ги вълнуват изключително много. Те обикновено не се задържат в посредствени отношения. Така че, ако сте влюбени в Скорпион, трябва или да се стараете да осигурявате това вълнение, или да приемете поражението.

3. Те знаят как да флиртуват по-добре от всички останали и винаги са объркани: Везни е на трето място в този списък.

Е, поне сме сигурни, че съжаляват за тези, на които изневеряват.

4. Лъвът не може да живее без драма. А най-хубавата драма идва от изневярата.

Те трябва да бъдат център на вниманието, те винаги трябва да са прави и мислят, че винаги заслужават най-доброто. Така че, не се изненадвайте, ако някой Лъв ви изневери.

5. Водолей е на 5-то място. И да, не трябва да им се доверявате.

Тяхната "независима душа" ги кара да вършат всички тези неща. Не ги обвинявайте. Ако ни питате, не излизайте с тях, ако не сте толкова освободени, колкото те са.

6. Е, очаквахме, че Близнаци ще влезе по-рано в списъка, но те са в средата.

През цялото това време те са обвинявани напразно. Разбира се, не са най-надеждните хора на земята, но все пак можете да им се доверите повече, отколкото на Риби. Напълно изненадващо, нали? Може би разковничето се крие в това, че те не обичат да се обвързват, а това реално погледнато не предполага "изневяра".

7. И Стрелецът не е толкова разглезен, колкото си мислехме.

Въпреки че обичат да се забавляват, високите им морални стандарти ги спират от това да разбиват сърца.

8. Телците заемат 8-то място, защото нямат време да се разправят с такива глупости ...

Да, те са твърде мързеливи за изневери. Те не искат да рискуват удобството си. Точно тези повърхностни и егоистични причини ги правят верни партньори.

9. Ракът ще ви научи какво значи отдаденост.

Те са почти обсебени от партньорите си и въпреки че са твърде чувствителни, те няма да ви предадат!

10. Козирозите не обичат да мамят, защото вероятно нямат време за това.

Те не могат да се справят с цялата тази драма, докато управляват важни бизнес неща, или онзи много важен проект, или нещо от сорта. Накратко, не се безпокойте, те си имат други неща, за които да се притесняват.

11. Девите може да са променливи, груби и малко лудички, но са наистина верни.

Техните морални стандарти са много високи, а може би не изневеряват, защото просто не харесват хората. Наистина нямаме представа.

12. Дойде време и за най-верният зодиакален знак от всички тях: Овен.

Изненадани сте, нали? Понякога са малко груби и незаинтересовани, но те се обвързват с партньорите си. Може би не са много добри в изразяването на любовта си, но през повечето време действията им говорят по-силно от думите.

Овните са чудесни, бъдете като тях! ;)

Източник: onedio.co

Снимка: chasecafe.org

Още по темата:

4.0, 1 глас

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ СЪС СТАТИЯТА

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

СТАТИЯТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияПсихологияЛюбопитноЛайфстайлЗдравни съветиТестовеРецептиДиети