Начало Лайфстайл Интимно Любов и секс Истински истории за пикантни изневери от женска гледна точка

Истински истории за пикантни изневери от женска гледна точка

Истински истории за пикантни изневери от женска гледна точка - изображение

За да погледнете над (не)верността от по-различен ъгъл, ви представяме няколко истински истории за пикантни изневери. Имената, разбира се, са сменени, но случките са напълно реални.

Изневерявахме си постоянно, но не искахме да се разделяме

Със съпруга ми никога не сме били от кротките и скромни личности. Може би и за това след брака не успяхме да се затворим у дома само двамата. Имахме деца, беше ни приятно, но все пак нещо ми липсваше, а както се оказа по-късно – и на него.

Постоянно излизах с приятелки, някои от които са необвързани. Навън те флиртуваха с различни мъже. Аз не можах да се удържам да не го правя. Затова си позволявах невинни флиртове. Това ме караше да се чувствам привлекателна и атрактивна жена.

Скоро обаче разбрах, че мъжът ми е изневерил. Бях ядосана, но донякъде го разбирах. Моногамният живот явно отегчаваше и двама ни. Чувствахме се добре заедно, не спирахме секса, но винаги искахме още някое приключение.

Повлияна от неговата изневяра, реших и аз да спя с друг. Почувствах се много освободена, а с това и объркана. Още на другия ден говорих със съпруга си. Споделих му всичко и бях готова целия гняв на света да се изсипе върху мен, но той нямаше право. Все пак той изневери първи. Обсъдихме ситуацията като зрели хора, осъзнахме, че не искаме да се разделяме. Но направихме една прогресивна стъпка, за която и до ден днешен ни съдят. Решихме да отворим връзката си и да спим и с други партньори. Това подобри значително брака ни. Сега сме по-щастливи от всякога.

Стара тръпка се възобновява

Когато влязох в университета, се запознах с Джошуа на едно от първите партита, които посетих. Беше много мил, забавен, интелигентен и… четвърти курс. Започнахме да излизаме, но само за няколко седмици. Той се срещаше постоянно с други момичета в компания, с които ходиха по практики, проекти и къде ли още не. Аз тепърва навлизах в този нов етап от живота си и не можех да смогвам на темпото им. В крайна сметка той получи оферта в друг град и това вече доведе и края на връзката ни. И двамата обаче приключихме отношенията си с положителни чувства.

След като завърших се сгодих за едно момче, с което излизах от скоро. Страхът ми от самота беше започнал да алармира ускорено. Започнах кариера и всичко се нареждаше нормално в професионален план, но в личен нещата не се получаваха.

Все пак успявах да се преструвам, докато един ден не отидох на концерт с приятелки и не видях Джошуа. Всичко в мен се преобърна. Отново се върнах към неуверената първокурсничка, която се усмихваше срамежливо. Той ме забеляза и веднага дойде при мен. Прегърна ме и цялата изтръпнах. Цяла вечер не се отдели от мен, говорихме си много, забавлявахме се, танцувахме и… се целунахме. Сякаш напълно бях забравила, че съм сгодена.

Оказа се, че юношеската ми любов се бе върнал от няколко месеца и е искал да ме потърси, но се е притеснявал, защото разбрал, че съм обвързана. Само след седмица в прегръдките му осъзнах, че не мога да продължавам да живея с годеника си. Приключих несполучливата връзка и възобнових тази с Джошуа. Вече сме повече от 10 години заедно и до сега не съжалявам за избора си.

След 15 години брак и 1 изневяра се влюбих отново в съпруга си

Бях на 45 години, а съпругът ми на 50. Дори не помня последния път, в който правихме секс. За него се бях превърнала в поредния предмет от къщата. Не получавах никакво внимание, а за комплимент или романтичен подарък не можеше и да става дума.

С всяка година, в която остарявах, полагах повече старание за външния си вид. Ползвах десетки видове козметика, спортувах, хранех се здравословно, а в неговите очи мислех, че изглеждам смешна.

Започнах да излизам по-често от вкъщи, защото не понасях тази апатия. Една вечер на прибиране след фитнеса ме заговори един строен и красив мъж. Отбеляза халката на ръката ми, но въпреки това продължи да флиртува с мен. Аз не го спрях. От толкова години никой не ми беше обръщал внимание и се почувствах поласкана.

Срещахме се на тренировки във фитнеса почти всеки ден, започнахме да излизаме на кафе след работа. За по-малко от две седмици се сдобих с любовник. Не чувствах никаква вина. Започнах да се прибирам все по рядко у дома, и то за да спя.

Когато реших, че искам развод обаче съпругът ми бе съкрушен. Разплака се, срина се и започна да ме моли да не го изоставям. Обясни ми се в любов, извини се за отношението си и ме помоли да му дам шанс. Съгласих се да бъда с него за следващите три месеца. Започнахме да ходим на терапия. Той стана по-мил и отзивчив. Бях толкова щастлива от този обрат, че бързо приключих връзката си с мъжа от фитнеса. Сега все още сме заедно и сме влюбени един в друг като тийнейджъри.

Прочетете още и Истински истории за пикантни изневери от МЪЖКА гледна точка

Редактор: Милена Минчева

Източник: thisisinsider.com

Снимки: freepik.com

Още по темата:

4.7, 3 гласа

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ СЪС СТАТИЯТА

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

СТАТИЯТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияПсихологияЛюбопитноЛайфстайлЗдравни съветиТестове