Начало Лайфстайл Интимно Любов и секс Истински истории за пикантни изневери от мъжка гледна точка

Истински истории за пикантни изневери от мъжка гледна точка

Истински истории за пикантни изневери от мъжка гледна точка - изображение

Изневярата в повечето случаи се приема като егоистична проява на неверност, но мотивите и чувствата, които стоят зад нея са много по-сложни, отколкото изглеждат. Самата изневяра, разбира се, е нещо лошо. В това няма съмнение. Но дали неверния съпруг е негативният герой в историята, или жената, която създава предпоставки, за да търси той емоционална и физическа утеха другаде… Кой може да каже? Подобни ситуации са деликатни и комплицирани. А етикетите за добър и лош съпруг са твърде субективни и до голяма степен зависят от конкретния контекст, в който изневярата се развива.

За да погледнете над (не)верността от по-различен ъгъл, ви представяме няколко истински истории за пикантни изневери. Имената, разбира се, са сменени, но случките са напълно реални.

Изневерих веднъж, след което получих снимка от видеозон

С приятелката ми бяхме заедно вече от 5 години. Случайно видях в социалните мрежи профила на едно момиче от гимназията, с която имахме някои трепетни истории. Започнахме да си пишем. Все още усещах пеперуди в стомаха, когато получавах съобщенията й, но знаех, че е невинно, защото тя живееше в другия край на държавата. Оказа се обаче, че родителите й все още живеят в моя град.

Уговорихме си вечеря. Нищо особено, просто да се видим за доброто старо време. В полунощ вече и двамата бяхме пияни и се озовахме в най-близката хотелска стая. Сценарият се повтори още няколко пъти през следващите шест месеца. И двамата се забавлявахме много, докато тя не ми изпрати снимка от видеозон с текст "Нашето дете".

Почувствах се ужасно объркан. Скоро обаче се взех в ръце и бях готов да призная на приятелката си за всичко. В крайна сметка не исках някъде едно дете да страда, израствайки без баща, просто защото родителите му са се забавлявали необмислено.

След няколко седмици любовницата ми получи спонтанен аборт, който преживя тежко, а аз вече нямах причина да се разделям с приятелката си. До ден днешен изпитвам ужасна вина. Със сигурност никога няма да го повторя.

Влюбен съм в най-добрата й приятелка

Бях на 18, когато с моята приятелка Мери бяхме заедно от почти половин година. Нещата вървяха нормално и тя реши, че се чувства готова да излизам по-често с нейната компания. Не знам как, но твърде бързо се сближих с най-добрата й приятелка Кристин. С нея се чувствахме толкова добре от компанията на другия, че съвсем скоро започнахме да излизаме само двамата. Не знам дали някога в живота си съм се чувствал толкова добре, колкото с нея. Имаше обаче една голяма пречка да сме заедно и това бе Мери.

В началото не исках да късам с нея и да започвам нова връзка, защото всички щяха да нарочат Кристин за гадното момиче, предала приятелката си. Не можех да си позволя аз да бъда причина за някое нейно нещастие. С времето нещата се случиха от само себе си, но тогава бяхме млади и дълго време поддържахме целия този цирк.

Офис флирт прераснал в нещо повече

Аз бях и не бях другия мъж. Тя беше омъжена и все още е. Нещата продължиха около две години, но очевидно без щастлив край за мен.

Бяхме колеги и пътувахме често по командировки. Вечерите в хотелските стаи прекарвахме заедно, за да не ни е скучно. Гледахме филми, излизахме спонтанно по барове, пиехме скъп алкохол, пушихме цигари и пури – все неща, които тя рядко си позволяваше със съпруга си. Винаги обаче в края на вечерта, колкото и да беше пила, се прибираше в своята стая, без дори да понечи да ме прегърне.

Усещах силно влечение към нея. Бях повече от влюбен. И не знам защо, но виждах, че и на нея й харесваше да бъде с мен и да прави всички тези щури неща. Имахме някаква специална емоционална и ментална връзка, а често в напълно нормални ситуации си личеше, че има и едно особено сексуално напрежение между двама ни.

След около 2 години съвместна работа и подхвърляне на закачливи шеги, се озовахме на едно фирмено парти, организирано в друга държава. Тя беше изнервена, заради съпруга си, и реши да му отпусне края.

Напи се доста, затова реших да я прибера до стаята й. Не можах да я оставя сама. Погрижих се за нея, сложих я в леглото и легнах в другия му край. Имах перфектната възможност да я целуна, а и не само, но знаех, че тя не би се чувствала добре от това. Прекалено дълго време успяваше да се сдържи. Направих само един лек жест, който остана в съзнанието ми като най-интимния ми момент в живота – доближих се до нея и погалих шията й с брадата си. Тогава тя се обърна сякаш го е чакалa дълго време и го направихме.

Още на другата сутрин изпитваше вина и не искаше да говорим за това. Започна да се държи като преди. Пак се забавляваше с мен, пак излизахме, но аз все още съм ужасно влюбен в нея.

Прочетете още и Истински истории за пикантни изневери от ЖЕНСКА гледна точка

Редактор: Милена Минчева

Източник: thisisinsider.com

Снимки: freepik.com

Още по темата:

5.0, 3 гласа

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ СЪС СТАТИЯТА

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

СТАТИЯТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияЛайфстайлЗдравни съветиПсихологияЛюбопитноТестове