Начало Лайфстайл За свободното време Светски шум Принц Хари в ролята на журналист – интервюира Барак Обама

Принц Хари в ролята на журналист – интервюира Барак Обама

Принц Хари в ролята на журналист – интервюира Барак Обама - изображение

Британският принц Хари интервюира бившия президент на Америка Барак Обама. Това става ясно от клип, публикуван в Туитъра на кралското семейство. Интервюто е направено в Торонто в края на септември, когато двамата присъстваха на спортни игри за военни инвалиди.

Барак Обама и принц Хари

Клипът показва кадри, направени точно преди Обама и британският престолонаследник да започнат официалното интервю. Бившият американски президент и принца говорят за това, което ще обсъдят, и проверяват нивата на звука.

"Трябва ли да говоря по-бързо?", пита Обама и допълва: "Защото съм бавен говорител." Хари го уверява, че не е нужно, "но ако започнете да правите дълги паузи между отговорите, ще ви дам знак". "Вие сте развълнувани, а аз съм нервен", разкрива принц Хари. "Ще ви интервюирам, ако искате", предложи Обама.

принц Хари и Барак Обама

В интервюто Барак Обама разказва спомените си от деня, в който напуска Белия дом, както и за надеждите му за бъдещето. Той говори и за "Фондацията Обама", чрез която цели да подготви новото поколение лидери.

Разговорът между двамата е за радиопрограмата "Днес" и ще се излъчи на 27 декември.

През последните няколко години принц Хари и Обама станаха добри приятели. Семейството на Обама посети двореца Кенсингтън по време на международна дипломатическа мисия, а принцът наскоро се срещна с бившата първа дама, Мишел Обама.

Източник: vanityfair.com

Снимки: abcnews.go.com

По статията работи: Илияна Стоянова

Още по темата:

5.0, 2 гласа

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

СТАТИЯТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияЛайфстайлСнимки