Начало Лайфстайл За свободното време Светски шум Скърбите по годежа на принц Хари - спокойно, имаме още 5 свободни принца за вас

Скърбите по годежа на принц Хари - спокойно, имаме още 5 свободни принца за вас

Скърбите по годежа на принц Хари - спокойно, имаме още 5 свободни принца за вас - изображение

Скъпи дами не се отчайвайте от факта, че актрисата Меган Меркъл откри своя любим в лицето на принц Хари. Зачеркваме британския наследник от списъка и ви представяме петима богати и необвързани принцове. Защото, скъпи жени всяка една уважаваща се, умна и добре изглеждаща дама има нужда от своя принц на бял кон.

Принц Хюсеин бин Абдула, престолонаследник на Йордания

принц Хюсеин

Двадесет и три годишният син на крал Абдула и кралица Рания не само, че е истински принц със синя кръв, но е и популярна Instagram знаменитост с над 1,1 милиона последователи. Принц Хюсеин качва снимки, в които кара мотор, свири на китара и прави туристически походи в пустинята. Той участва в редица благотворителни инициативи, а снимките му с деца са просто очарователни. Побързайте, защото той ежедневно получава предложения за брак и със сигурност не само в социалните мрежи.

Хамдан бин Мохамед Ал Мактум, престолонаследник на Дубай

принц Хамдан

Един от най - популярните принцове на несметни богатства и титли е престолонаследникът на Дубай – Хамдан бин Мохамед Ал Мактум. Той е истински поет и творец като баща си. Владее перфектно английски език, и е шампион по езда с редица награди от конни състезания. 

Принцът е скромен и срамежлив. Той обожава големи котки ( малка тайна), не употребява алкохол, а е отдаден изцяло на спорта. Още не сте впечатлени? Той се занимава с обучението на соколи за състезания.

Богатството му се оценява на 18 милиарда долара, а животът му е истинска приказка, но в реалността. Мохамед има около 5.9 милиона последователи в социалните мрежи, които всеки ден нетърпеливо очакват да харесат фотографиите от поредните му приключения. 

Принц Себастиян Люксембург

принц Себастиен

Принц Себастиян е 25-годишен офицер от люксембургската армия. Той завършва маркетинг и комуникация, а в свободното си време изцяло е отдаден на любимите си занимания – обича да спортува, катери се, кара ски, плува и играе ръгби. Той е истински полиглот – говори свободно френски, английски, немски и малко испански. Ако се притеснявате, че той няма да намери родната ви страна на карта, не се безпокойте: Себастиян "се радва на откриването на нови култури".

Жан-Кристоф, принц Наполеон

Жан-Кристоф

Да, буквално Наполеон Бонапарт! Или по точно негов потомък: 31-годишният принц е..слушайте внимателно прапрапра племенник на великия император. Изучава икономика и математика във Франция, специализира в Харвард и работи в Ню Йорк.

Принц Йоаким от Белгия

принц Йоахим

Принцът е трети син на белгийската принцеса Астрид и ерцхерцог Лоренц на Австрия- Есте. В родословното дърво на принца може да се проследи, че той е потомък на редица знатни фамилии, които са управлявали не само Белгия, но и Италия, Испания и др.
Благодарение на силната воля и дисциплинираността си той е офицер в белгийския флот.

източник:harpersbazaar.com

по статията работи: Илияна Стоянова

Още по темата:

5.0, 1 глас

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ СЪС СТАТИЯТА

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

СТАТИЯТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияСнимкиЛайфстайлЛюбопитно