Начало Лайфстайл За свободното време Астрология и Нумерология Предимствата и недостатъците да имаш връзка с всяка зодия – II част

Предимствата и недостатъците да имаш връзка с всяка зодия – II част

Предимствата и недостатъците да имаш връзка с всяка зодия – II част - изображение

Всеки зодиакален знак е уникален, както и всеки отделен човек, независимо от зодията му. Но понякога е хубаво да знаеш какво можеш да очакваш от връзката си с него. С колкото повече информация разполагате, дори ако тя идва от звездите, толкова по-добре. Кой зодиакален знак ще ви накара да се разсмеете и кой никога няма да отговори на съобщенията ви? Ето малко подробности за всяка зодия.

Везни

Предимства: Везните са зодиакалния знак, който се целува най-хубаво от всички. Те също така са истински факири във флиртуването и ще ви накарат да се чувствате привлекателни и сияйни.

Недостатъци: Мразят конфликтите, затова вместо да скъсат с някого лице в лице, те просто ще изчезнат и никога няма да ви известят каква е причината. Везните също така понякога могат да ви дразнят, само за да минава времето.

Скорпион

Предимства: Когато се свържете със скорпион, обикновено това се случва на много дълбоко ниво – както сексуално, така и емоционално. Скорпионът прави всичко със страст.

Недостатъци: Интензивността на скорпиона е едновременно хубаво и лошо нещо. Скорпионите могат да станат толкова сериозни, че дори да се уплашите. А не всичко трябва да се раздува и да се превръща в мелодрама.

Стрелец

Предимства: Стрелците са забавни, странни и оптимистични. Винаги са готови за нови приключения и нови познанства.

Недостатъци: Новите неща ги изкушават, затова може да е наистина трудно да ги накарате да се обвържат и установят. Те изпращат много смесени сигнали, затова ви пожелаваме успех с разчитането им.

Козирог

Предимства: не трябва да се тревожите дали козирогът ще ви бъде верен; те са честни и може да им се разчита. Няма да чакат празниците или рождения ви ден, за да ви накарат да се чувствате специални и ще ви носят цветя и подаръци без повод.

Недостатъци: Те обичат да командват и това може да бъде особено дразнещо. Те са манипулатори и го правят толкова добре, че може дори да не забележите.

Водолей

Предимства: Водолеят винаги ще ви изненадва с постоянния си поток от уникални мисли. Те винаги опитват нови неща, независимо дали става въпрос за ястие или дестинация. Когато видите водолей, винаги се чувствате удобно и спокойно. Можете да бъдете себе си, когато сте с тях.

Недостатъци: Понякога водолеите мислят прекалено много с главата си и много малко се осланят на сърцето си. Емоциите им създават проблеми. Понякога, когато не са човекът, който командва ситуацията, могат да станат странно агресивни.

Риби

Предимства: Рибите разбират напълно вас и вашата чувствителност. Ще ви накарат да се смеете, докато се напишкате. Ще ви бъдат не само гадже, но и най-добър приятел.

Недостатъци: Могат да са супер чувствителни и да се затворят в себе си без да обяснят какво сте направили или казали, за да ги нараните или ядосате. Възможно е да възникнат големи проблеми с комуникацията.

Към първа част > > >

източник: worldlifestyle.com

 

 

Още по темата:

5.0, 1 глас

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ СЪС СТАТИЯТА

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

СТАТИЯТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияЛайфстайлРецептиЛюбопитноДиети