Начало Лайфстайл За свободното време Астрология и Нумерология Предимствата и недостатъците да имаш връзка с всяка зодия – I част

Предимствата и недостатъците да имаш връзка с всяка зодия – I част

Предимствата и недостатъците да имаш връзка с всяка зодия – I част - изображение

Всеки зодиакален знак е уникален, както и всеки отделен човек, независимо от зодията му. Но понякога е хубаво да знаеш какво можеш да очакваш от връзката си с него. С колкото повече информация разполагате, дори ако тя идва от звездите, толкова по-добре. Кой зодиакален знак ще ви накара да се разсмеете и кой никога няма да отговори на съобщенията ви? Ето малко подробности за всяка зодия.

Овен

Предимства: Овните винаги са готови за ново приключение или да се забавляват. Енергията им е заразителна, а химията между вас вероятно е непреодолима.

Недостатъци: Могат да бъдат прекалено строги със себе си и в тези моменти да не ви допускат наблизо. Те са печално известни със своя непукизъм и, че не отговарят на съобщения и телефонни обаждания.

Телец

Предимства: Телците са много любвеобилни и ще ви накарат да се чувствате защитени и в безопасност. Шансът да са невероятни готвачи и спецове в кухнята, е огромен.

Недостатъци: Понякога забиват и не искат да правят нищо. Ако не се справяте добре с инати хора, по-добре стойте далеч от телците. Тяхната упоритост е легендарна.

Близнаци

Предимства: Никога няма да ви е скучно, когато излизате с близнаци. Те са супер умни, невероятни оратори и винаги поставят вашите нужди и чувства на първо място.

Недостатъци: Тъй като близнаците са много интелигентни и често си мислят, че знаят всичко, могат несъзнателно да ви накарат да се чувствате по-низши от тях. Освен това имат навика да мислят прекалено много върху всичко, което ги заобикаля и се разстройват лесно.

Рак

Предимства: Раците ще се държат мило с вас и можете да им се доверите за всичко. Няма проблеми да им кажете всичките си тайни. Раците са знак, който винаги изпъква във връзката.

Недостатъци: Променят бързо настроението си. В дадения момент са най-щастливите хора на света, а след минута са нещастни и объркани. Забравете, че ще успеете да ги накарате да ви споделят какво не е наред. Отбранителност, твоето име е Рак.

Лъв

Предимства: Лъвовете имат толкова много положителни страни: те са забавни, умеят да се забавляват и знаят как да бъдат супер секси. С лъва ще създадете много щастливи спомени.

Недостатъци: Лъвовете не се интересуват много за чувствата на другите и без да го правят нарочно, понякога се държат като истински гадняри. Когато ви наранят, е трудно да ги накарате да поемат отговорност за действията си.

Дева

Предимства: Девите могат да бъдат най-сладките хора на света и винаги ще зачитат чувствата ви. Те са очарователни, защото са много сериозни и се държат като възрастни. Те са отговорни и никога няма да ви накарат да чакате или да се прибирате сами.

Недостатъци: Девите могат да бъдат прекалено чувствителни и могат да се усъмнят във вашата искреност, когато се опитате да им помогнете или да ги развеселите.

Към втора част > > >

източник: worldlifestyle.com

Още по темата:

5.0, 1 глас

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ СЪС СТАТИЯТА

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

СТАТИЯТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияЛайфстайлРецептиЛюбопитноДиети