Начало Лайфстайл Аз и моето семейство Мама, тате и аз Празник на живота: Церемонии за недоносени бебета организират в болница в Северна Каролина

Празник на живота: Церемонии за недоносени бебета организират в болница в Северна Каролина

Празник на живота: Церемонии за недоносени бебета организират в болница в Северна Каролина - изображение

В родилното отделение в Северна Каролина се провеждат мини церемонии за недоносени бебета, които напуснат болницата. Медицинската сестра Мелиса и колегите й в Регионалния медицински център Каромон в Гастония, Северна Каролина. Всичко започва, когато тя има пациент бебе, което е родено в 29-та седмица на бременността. То остава в болницата в продължение на 62 дни.  

бебе

Лекарите и медицинските сестри в отдела за интензивни грижи за новородените (NICU) се грижат за бебетата, които са родени шест или повече седмици преждевременно, докато не са готови да се приберат вкъщи. Когато дойде този ден, бебетата стават част от церемония по изписване, пълна с малки шапки. В горната част на всяка от тях има следния надпис: "X дни след мен, цял живот пред мен", с броя на дните, които са прекарали в болничното отделение.

бебе

В този ден всеки един малък пациент получава освен шапка за дипломиране и паметна снимка. По този начин всички празнуват живота на недоносените бебета.

Редактор: Илияна Кръстева

Източник: hellomagazine.com 

Още по темата:

5.0, 1 глас

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ СЪС СТАТИЯТА

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

СТАТИЯТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияЛайфстайлСнимкиЗдравни съветиПсихологияНовиниЛюбопитноТестовеХранене при...Алт. медицинаИсторияСоциални грижиОрганизацииНормативни актовеСпортКлинични пътекиФизиологияСпециалистиБотаникаЛеченияПроизводители