Начало Лайфстайл Интимно Любов и секс По какви мъже си падат жените – тайните на привличането

По какви мъже си падат жените – тайните на привличането

По какви мъже си падат жените – тайните на привличането - изображение

Лоялността, надеждността и честността са най-желаните качества на всеки човек, според списанието Ranker. За съжаление, тези особености са много трудни за преценка, когато видим човек за първи път. Според проучване имаме нужда само от една пета от секундата, след като погледнем някого да се влюбим. 

Какви действия или характеристики на мъжете привличат незабавно жените? Може да не сте съгласни с някои точки, но не забравяйте, че те са подкрепени от науката. Готови ли сте да научите истината?

Накарайте жените да се смеят

мъж и жена се смеят

Жените харесват мъже, с които могат да се забавляват. Според изследване доброто чувство за хумор помага на мъжете да изглеждат по-креативни и интелигентни. И този фактор им носи успех с дамите.

Демонстрирайте просоциално поведение

мъже

Учените казват, че отделни индивиди, които често са ангажирани с пропосоциално поведение, имат по-големи шансове да започнат стабилна връзка в рамките на една година. Това означава, че жените биха предпочели алтруистичен човек, който прави добри дела за дългосрочни отношения.

Представете себе си като "човек с възможности"

мъж с възможности

Понякога чуваме, че парите не са ключът към щастието, но резултатите от това изследване са доста интересни. Те показват, че жените предпочитат мъжете да са близо до "висок статус" (например да притежават скъпи апартаменти или коли).

Възраст

възрастно излъчване

Има една поговорка, че мъжете изглеждат много по-добре с напредване на възрастта. Но някой знае ли защо? Дали те изглеждат по-привлекателни заради бръчките, или това е намек за мъдрост в очите им, което кара сърцата ни да се разтапят? Сега най-накрая имаме отговора. Оказва се, че привличането се крие в по-големия житейски опит, който дава повече възможности за натрупване на ресурси и придобиване на контрол върху тях.

Известна несигурност

Режисьорът Шекар Капур веднъж казва: "Аз съм посветил живота си на несигурността. Сигурността е смъртта на мъдростта, мисълта, творчеството. И това има пряка връзка и в любовните отношения". Доказано е, че жените, които не са знаели дали мъжът им харесва или не много, се оказват по-привлечени от него, в сравнение с по-малкото привличане, което жените изпитват, когато им е казано, че мъжете ги харесват.

Мъже с кучета

мъж с куче

В днешно време мъжете, които имат кучета са не само обект на интерес от страна на дамите. Собствеността на кучета демонстрира значителна грижа за дългосрочни отношения. Интересно, дори момчета, които търсят краткосрочни отношения, стават обект на интерес сред жените, които вече са готови да градят семейство.

Червени дрехи

червени дрехи

Оказва се, че червеното е предпочитан цвят не само за жените. Учените казват, че червеният цвят влияе значително върху женския интерес към мъжете. По време на проучването жени, които виждат мъже в червени ризи, ги считат за привлекателни и за хора с възможности.

Поемане на риск

Мел Гибсън

Жените предпочитат мъжете, които са готови да поемат героични рискове за избягването на рискове. Това заключение е направено в изследването на Г. Уилям Фардинг. Според резултатите, хората, които приемат героични и не героични рискове, се възприемат като по-смели, атлетични, физически годни, импулсивни и търсещи внимание, отколкото тези, избягващи риска. Но само героичните рискови лица се възприемат като по-алтруистични, приятни, съвестни и секси в сравнение с тези, които предпочитат да избягват опасност.

Мускули

мускули

Според това изследване жените считат мъжете с мускули за по-секси, по-физически доминантни и нестабилни. Но такива момчета са по-малко ангажирани със своите приятели. Мъжете с умерена мускулатура са оценени като най-привлекателни и има по-голяма вероятност да имат дългосрочни взаимоотношения.

Интерес към децата

баща и син

Жените имат скрит талант, който подсъзнателно определя дали мъжът се интересува от децата чрез техните реакции на лицето, за да определи дали такива хора са готови за дългосрочни отношения. Може ли да е по-лесно? Просто следвайте всяко дете с очи и усмивка - и сърцето на любимата ви жена е завладяно.

 

Редактор: Илияна Кръстева

Източник: brightside.me

Още по темата:

5.0, 1 глас

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ СЪС СТАТИЯТА

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

СТАТИЯТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияПсихологияЛайфстайлЛюбопитно