Начало Лайфстайл За свободното време Любопитно и забавно 10 изненадващи неща, които мъжете намират за привлекателни в жените

10 изненадващи неща, които мъжете намират за привлекателни в жените

10 изненадващи неща, които мъжете намират за привлекателни в жените - изображение

Свикнали сме да мислим, че мъжете си падат по жени с добър външен вид. Но това не е съвсем вярно! В действителност, нещата, които мъжете намират за привлекателни в жените често нямат нищо общо с безупречно тяло, секси бельо или ярка външност.

Сутрешните протягания

Разбира се, че мъжете харесват къси поли и високи токчета. Но една жена в домашна обстановка може да бъде още по-секси. Мъжете обичат, когато ставате от леглото и се протягате, облечени в нощницата си. Те намират жените в подобна обстановка за по-беззащитни, отворени и уязвими.

Рошава коса

Може би харчите доста време и пари, за да изглежда косата ви перфектна, но мъжете харесват жени, които носят косата си в естественото й състояние. В действителност, рошавата коса привлича мъжете повече от перфектно поддържаната, знайте го.

Без грим

Повечето мъже предпочитат жени, които изглеждат естествено или ходят без грим, и причината не е само, че обичат тази натуралност. За повечето мъже е отблъскващо да целуват жена, която има червило. Гримът понякога може да действа като бариера, а не като привличащо средство.

Закръглено коремче

Противно на общоприетото схващане, слабото и стегнато коремче, което е напълно плоско, не е това, което жадуват мъжете в една жена. Няма нищо по-красиво в една жена от мекото и закръглено коремче. Една от най-сексапилните жени на всички времена, Мерилин Монро, казва: "Една жена без коремче е като къща без балкон." И е трудно да не се съгласим с това.

Бръчици

Бръчките тревожат жените повече, отколкото мъжете. Всъщност, повечето мъже намират бръчиците по лицето на жените за изключително привлекателни. Все пак те са следите от нашите преживявания, съзряване и мъдрост.

Добър апетит

Жените, които са прекалено загрижени за тяхната диета не привличат мъжете. Да имате здравословен апетит и да не се страхувате да ядете всичко, което желаете, пред един мъж, означава, че сте уверени в себе си и не ви е грижа за мненията на други хора. Такава жена печели доверието на мъжа много бързо. Но винаги помнете: крайностите са опасни. Така че не яжте прекалено много на първата си среща.

Очила

Докато носенето на очила в началото на тийнейджърските години може да бъде истинско мъчение, в живота на възрастните този аксесоар води до съвсем обратен ефект, правейки жените да изглеждат секси. В действителност, жените, които носят очила се забелязват от мъжете повече, отколкото тези, които не го правят. Очилата вкарват интрига и правят жените да изглеждат или беззащитен или, напротив, по-уверени и независими.

Разликите в тена

Жените често се стараят да хванат равномерен тен и да избегнат разликите. Но този "проблем" не изглежда да притеснява мъжете изобщо. Всъщност, повечето мъже намират резкия контраст върху изгорялото тяло на жената може да бъде доста секси.

Макси поли

Дългата, хвърчаща пола изглежда не по-малко секси от своя мини колега. Макси полите са като тайна, която чака да бъде разгадана. Дори мъжът вече е виждал вашите хубави крака вече хиляди пъти вече, тази пола разбърква въображението му отново и отново.

Боси крака

По-голямата част от мъжете намират женските боси крака за невероятно секси. Отминаха дните, когато човек не бива да вижда босите крака на жената до брака. Въпреки това, дори и днес, мъжете са привлечени от тази част от тялото на жената.

Източник: brightside.com

5.0, 1 глас

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ СЪС СТАТИЯТА

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

СТАТИЯТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияЛайфстайлПсихологияЛюбопитно