Начало Лайфстайл Интимно Езикът на тялото Пада ли си по теб – езикът на тялото дава отговор

Пада ли си по теб – езикът на тялото дава отговор

Пада ли си по теб – езикът на тялото дава отговор - изображение

С течение на времето става все по - трудно да се прецени дали обектът на вашите желания изпитва нещо повече от приятелски чувства към вас. Повечето хора не се осмеляват да разкрият чувствата си в прав текст. Тук на помощ идва езикът на тялото, който казва точно толкова, ако не и повече от нашите вербални изрази.

Много от действията, изброени в тази статия, са неутрални по отношение на пола, но някои от тях определено ще изглеждат странни, ако идват от жена. Дамите са склонни да имат уникални начини за сигнализиране на романтичен или сексуален интерес към мъжете.

момче и момиче флиртуват

В допълнение към невербалните изрази на романтичен интерес, много хора имат свой собствен език на любовта, който е универсален за тях и обстоятелствата, в които са поставени.

Погледи

Човек, който проявява интерес обикновено ще гледа към вас от време на време, ще ви се усмихне, ще се смее шегите ви. Обектът обръща специално внимание на всяка ваша дума и съзнателно или несъзнателно имитира движенията ви.

Едно от ключовите неща, което трябва да се търси е синхронът. Това е основен плюс, когато двама души се забавляват или се интересуват от едни и същи неща. Когато отпивате от чашата, той ще направи същото. Ако кръстосате крака си, и той ще повтори движението - това са добри признаци, че той забелязва неща у вас, които харесва и копира.

Усмивка, когато срещнете погледите си

Разбира се, усмивката може да бъде приятелска, но няма как да не забележите онази допълнителна усмивка (само за вас), която той/тя не показва пред други.

Наблюдава реакциите ви

Това е доста очевиден знак за проява на интерес. Ако погледне към вас, за да види дали сте уловил/а нещо странно в групова обстановка, или ако чуе мнението ви по даден въпрос тогава вие се движите в еднаква честота.

Споменава името ви

Често изрича името ви (дори когато не е нужно) - индикация, че той/тя мисли за вас.

Иска да прекарва време с вас

Човек, който наистина ви харесва, ще иска да прекара времето с вас и да бъде възможно най-близо до вас, без да го прави прекалено очевидно. Най-лесният начин да разберете за евентуален интерес е да прецените физическата близост. Опитва ли се да получи място до вас в групови срещи? Постоянно ли се появява на места, които често посещавате? Близостта ще ви даде възможност да разговаряте помежду си и да споделите по-интимни моменти.

мъж и жена на велосипед

Опит за привличане на внимание

Човек може да говори малко за постиженията или уменията си, за да спечели възхищението ви – да разкаже за местата, по които е пътувал/а, за храната, която е опитал/а, за да привлече интереса ви.

Седи близо до вас

Когато седите, той/тя може да се опита да скъси дистанцията, като седне в близост до теб. Възможно е обектът на вашите чувства също да се наведе към вас, докато разговаряте.

Докосване

Докосването е огромна индикация за желание от отсрещната страна – постоянно се търсят извинения отсрещният човек да държи ръката ви. Имайте предвид, че ще бъдете подложени на анализ – езика на тялото и словесните сигнали, които отправяте.

мъж и жена флиртуват

Поставяне на главата на рамото

Човек очевидно се чувства достатъчно комфортно с вас, ако постави глава на рамото ви. Ако ръката ви е в скута, това означава, че той/тя се чувства много удобно и безопасно с вас.

Чести прегръдки

Ако не може да престане да ви прегръща за всяко малко нещо, тогава той наистина иска да бъде близо до теб.

Нервно поведение

Всички сме запознати с тревожните, поразителни чувства, които могат да възникнат от това, че се влюбвате в някого. Ако някой е объркан и се държи странно около вас, може би ви харесва и не знае как да действа.
Ако човек наистина ви харесва, вместо да нервничи около вас ( присъщо за жените), той може да действа с увереност, защото просто го карате да се чувства добре. Ако се отпусне във ваше присъствие, това е знак, че се чувства комфортно и свободно, когато сте наоколо.

Ако между двама души има химия и те очевидно са привлечени един от друг налице е благоприятно развитие за евентуална бъдеща връзка. Запомнете, че всеки един индивид изразява чувствата си по свой собствен начин. Дайте пространство и не забравяйте, че това, че той/ тя си пада по вас не е сигурен знак за стартиране на връзка.

Редактор: Илияна Кръстева

Източник: pairedlife.com

Още по темата:

5.0, 1 глас

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ СЪС СТАТИЯТА

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

СТАТИЯТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияПсихологияЛайфстайлЗдравни съветиЛюбопитно