Начало Лайфстайл Интимно Любов и секс От хигиенни навици до споделяне на легло: колко е нужно на двойките да се отпуснат

От хигиенни навици до споделяне на легло: колко е нужно на двойките да се отпуснат

От хигиенни навици до споделяне на легло: колко е нужно на двойките да се отпуснат  - изображение

За мъжете е нужно по-малко време почти във всеки аспект

От първото преспиване до чаканото "обичам те", двойките преминават през хиляди неща, които показват напредъкът им във връзката. При едни прогресът може да отнеме доста време, докато други забързват темпото значително.

Ново проучване показва колко точно е нужно нa хората, за да се почувстват напълно комфортно с половинката си, имайки предвид всички нюанси на интимността – от разхождането голи до носене на шини в леглото.

Изследване върху 1 000 души, проведено от "Mattress Advisor", показва големи разлики между жените и мъжете, като от различните обстоятелства зависи на кого би му отнело повече време, за да се отпусне.
Например, почти 3 месеца са нужни за един мъж, започнал нова връзка, да се почувства достатъчно комфортно, за да спи гол. В сравнение с жените, които го правят след около омесец.

Двойка

Докато на момчетата им трябват не повече от 3-4 месеца, за да си сложат шини в леглото, то за нежния пол би било недопустимо поне до 9-я месец.

За тревогата, с която всяка двойка се сблъсква – разхождане без дрехи вкъщи, на един мъж са му нужни близо 3 месеца, а на дамите - с месец повече.

И двата пола отлагат еднакво момента, в който искат да кажат на партньора, че хърка много (и за мъж, и за жена) – почти 5 месеца.

Сравнявайки различните дейности, за които обвързаните си слагат граници, най-отлагана от всички се оказва…ходенето до тоалетна, което мъжът би направил в дома на приятелката си едва след 7 месеца, а жената съумява да го отлага до над 10.

 

Редактор: Милена Минчева

Източник: independent.co.uk

Снимки: unsplash.com

Още по темата:

5.0, 2 гласа

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ СЪС СТАТИЯТА

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

СТАТИЯТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияСнимкиЛайфстайлЛюбопитноПсихологияЗдравни съветиНовиниВидеоИнтервюта