Начало Лайфстайл Интимно Любов и секс Най-нелепите първи срещи – II част

Най-нелепите първи срещи – II част

Най-нелепите първи срещи – II част - изображение

Първите срещи винаги са стресови събития и често се случват наистина нелепи неща, които не можеш бързо да забравиш. Добрата новина е, че след време ще можете да им се смеете с приятели. Вижте няколко странни и забавни случки.

#6 Момчето, с което имах среща, бе научило, че обичам фотографията и ме покани да излезем много рано сутринта, за да мога да направя няколко снимки на мъглата. Беше ноември; времето беше студено и носех два фотоапарата в огромна раница. След два часа ходене, той слезе малко надолу и изкрещя, че имало прекрасна гледка към брега. Направих няколко крачки след него и внезапно паднах във водата. Единствената ми мисъл тогава бе "Я виж ти колко кафява е водата!"

#7 Срещата вървеше толкова зле, че дадох на сервитьора 10 долара, за да разлее "случайно" нещо върху мен.

#8 На първата среща с едно момиче я поканих на кино. Беше ноември. Тя дойде, облечена в палто и шал около врата. Беше красива и се усмихваше. 10 минути след началото на филма осъзнах, че той е пълен боклук. Започнах да се въртя на седалката си и да мисля как да спася ситуацията. Започнах да пускам шеги за сюжета на филма. Тя се смееше, но нито за секунда не отмести поглед от екрана – сякаш не й пукаше какво казвам! Цяла вечер се старах да измислям шеги, но нямаше никаква полза. По-късно ми призна, че няколко дни по-рано наранила врата си и трябвало да носи шина. Просто не можела да обърне главата си. Не искала да отменя срещата, затова прикрила шината с шал.

#9 Веднъж отидох на двойна среща с непознат. Приятелите ми искаха да ме уредят и ми поръчаха да донеса бутилка червено вино. Толкова съм непохватен, че още с влизането в къщата се спънах на прага на гостната, паднах и счупих бутилката в ъгъла на дивана. До този момент беше бял. И така завърши нашата връзка – още преди да е започнала.

#10 Излязохме от метрото и тръгнахме през подлеза. В този момента аз – уверена в червената ми рокля, след прекрасната вечер и, след като почти се влюбих в младия мъж, който ме придружаваше – се спънах в едно паве пред очите му и паднах в мръсотията. Толкова бях засрамена, че ми се искаше земята да се отвори и да ме погълне, както и да си поплача. Но той просто ме вдигна, прегърна ме, успокои ме и ми помогна да избърша кръвта и мръсотията от коленете си. След това ме притисна и ме целуна. По-късно ми призна, че моето нещастие му помогнало да събере кураж да направи тази стъпка.

Към първа част > > >

Източник: brightside.me

Снимки: brightside.me; realmendrinkwhysky.com; theodysseyonline.com; eharmony.com

Още по темата:

5.0, 1 глас

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

СТАТИЯТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияСоциални грижиЛайфстайлПсихологияЗдравни съветиНовиниЛюбопитно