Начало Лайфстайл Интимно Любов и секс Най-нелепите първи срещи – I част

Най-нелепите първи срещи – I част

Най-нелепите първи срещи – I част - изображение

Първите срещи винаги са стресови събития и често се случват наистина нелепи неща, които не можеш бързо да забравиш. Добрата новина е, че след време ще можете да им се смеете с приятели. Вижте няколко странни и забавни случки.

#1 Момчето, с което имах среща, прояви желание да ми купи сладолед. Избрах си шоколадов. Четири часа по-късно след невероятна разходка, той ме изпрати до вкъщи и в най-важния момент аз се почувствах засрамена. Той неволно ми зададе въпрос за поразителните черти на лицето ми. Не разбрах какво имаше предвид. Той поясни, изтъквайки, че дори да имах повече родилни белези, това нямало да има значение за него, защото ме намирал за привлекателна и имало медицински начин те да бъдат премахнати. Объркана, аз му казах довиждане и след като се прибрах в апартамента си, видях в огледалото, че имам огромно кафяво петно от сладоледа на бузата си.

#2 На първата си среща с едно момиче я заведоха на караоке. Тя избра известната песен на Уитни Хюстън "I will always love you" и я изпя прекрасно. Щеше да е добре, ако преди това не беше изкрещяла пред цялото заведение, че посвещава песента на бившия си приятел.

#3 Предложих на момчето, с което имах среща да отидем на нетрадиционно кино. Отидохме в киното и видяхме, че следващият филм се казва "Shortbus". Липсваше информация или резюме на филма. Купихме си билети и заехме местата си. Оказа се, че английският не е майчин език на момчето, поради което трябваше да чете субтитрите – но освен това беше и късоглед. Когато му се извиних, той ме успокои, казвайки, че няма значение стига филмът да е хубав. И така филмът започна. Първият кадър представяше определена част от мъжката анатомия. Мъжът излезе от ваната и започна да мастурбира. Оказа се, че филмът е за нимфоман, който има по-възрастна любовница, и беше пълен с шокиращи сцени. Изчервявайки се, аз предложих да си тръгнем, и двамата бяхме невероятно засрамени. Помислих, че това е един от най-лошите моменти в живота ми. След това вървяхме към метрото, когато внезапно много ми прилоша. Изглежда бях хванала стомашния вирус, който се разпространяваше по това време. Едва успях да попитам "Ще бъдем ли приятели, ако повърна?" Той ме заведе до метрото, зелена и потяща се. Никога повече не излязохме. Но сега ми е смешно като си припомням случката.

#4 10 минути преди началото на нашата среща един гълъб ме маркира. В този ден научих, че акото на гълъбите мирише ужасно. Реших да не казвам на човека, с който имах уговорка какво се е случило, но през цялото време около мен се носеше неприятна миризма. Което не беше хубаво първо впечатление.

#5 Заведох едно момиче в Starbucks, защото се притеснявах, че съм забравил името й /В известната верига кафенета изписват името ви върху чашата ви с кафе/.

Към втора част > >  >

снимки: brightside.me; realmendrinkwhysky.com; theodysseyonline.com; eharmony.com

източник: brightside.me

Още по темата:

5.0, 1 глас

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ СЪС СТАТИЯТА

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

СТАТИЯТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияСоциални грижиЛайфстайлПсихологияНовиниЗдравни съветиЛюбопитно