Начало Лайфстайл Интимно Любов и секс 5 въпроса, които всяка жена трябва да зададе на първа среща, за да отстрани неподходящите мъже

5 въпроса, които всяка жена трябва да зададе на първа среща, за да отстрани неподходящите мъже

5 въпроса, които всяка жена трябва да зададе на първа среща, за да отстрани неподходящите мъже - изображение

Срещите са забавни и вълнуващи, но могат да бъдат придружени с много натиск и тревожност. Причината, поради която често са стресиращи е, че е трудно да се опознаят нови хора и никога не сме сигурни колко информация трябва да дадем, особено на първата среща. Не забравяйте, че те не изискват задължително продължение и вие сте свободни да ги прекъсвате, когато пожелаете.

Но ако търсите дългосрочни отношения и искате да тествате водата отрано, за да си спестите седмици или дори месеци на болка в сърцето, използвайте тези въпроси, предназначени да ви помогнат да определите дали някой е подходящ за вас.

Задайте ги на първа среща!

1) Кой е любимият ти спомен?

Можете да разберете много за един човек, запознавайки се с неговото минало. Разказът за любимия спомен може да предизвика чудесен разговор и да разчупи неловкостта на първата среща.

Тъй като любимите спомени обикновено са изпълнени със забавни истории и възможности за задаване на последващи въпроси, този въпрос дава добра основа за опознаването на някого.

Той също така ви дава възможност да видите как човекът отсреща грейва, когато говори за нещо, което харесва или обича.

Ще видите дали има чувство за хумор или гняв у себе си; как разказва история, от което ще можете да прецените дали е интересен или не.

2) Четеш ли?

Повечето хора биха се съгласили, че четенето помага да научите нови неща, да видите света от различна гледна точка и предлага широк спектър от теми за разговор, което е полезно за една среща.

Това дали четете редовно не определя дали трябва да зададете този въпрос или не.

Научаването навиците му на четене ще ви позволи да надникнете в неговия свят и да разберете интересите му.

Попитай го за любимите му книги и коя е най-лошата, която е чел някога. Можете да научите много за хората, когато откриете какво не харесват, особено когато става дума за четене.

Не бъдете прекалено осъдителни за избора му… четенето все пак си е четене. Важно е какво прави с тази информация.

3) Какво е нещото, което искаш да постигнеш?

Големият въпрос, който много хора имат в съзнанието си, е този за бъдещето. Той почти винаги се появява на хоризонта. Жените по-специално искат да знаят какво планират мъжете, но често се притесняват да зададат въпроса.

Вместо да попитате за бъдещите му планове, попитайте го за едно нещо, което иска да постигне. Това сваля натиска от въпросите за брака и децата и ви дава възможност да изследвате нещо вълнуващо, което той иска да направи.

Може би желае да изкачи връх Еверест или да ремонтира старата кола на баща си.

Така или иначе, говорейки за нещо, което е в неговия списък със задачи, ще ви даде последващ материал и ще ви позволи да видите неговите желания.

Мъжете, които се целят в секса за една нощ, няма да се интересуват от това да говорят за бъдещето. Така че обърнете внимание.

4) Кой е любимият ти човек?

Забавно е да раберете за любимите му хора. Ако посочи приятеля си за пиене Джо, може би той не е типа мъж, който търсите.

Но ако посочи чичо си Джо, защото винаги е бил наоколо и го е научил как да играе бейзбол като дете, тогава имате победител.

Внимавайте за мъже, които казват, че майка им е любимият им човек — това звучи като чудесен отговор, но ако не могат да го подкрепят с истории или причина, те просто ви хвърлят въдицата.

5) Какво те прави щастлив?

Докато много хора се стремят към щастие в живота си, малцина всъщност знаят какво ги прави щастливи.

Ако сте на среща с мъж, който знае какво го прави щастлив, може да се обзаложите, че той знае много други неща за себе си.

Той не е тук просто за свалка. Внимавайте за репликата, която гласи, че "вие" го правите щастлив - та той дори не ви познава. Нужно е да положи по-големи усилия да отговори на вашите въпроси.

По статията работи: Елиза Трайкова

Източник: hackspirit.com

Снимка: blog.pof.com

Още по темата:

5.0, 1 глас

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ СЪС СТАТИЯТА

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

СТАТИЯТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияЛайфстайлСоциални грижиПсихологияНовиниЗдравни съветиЛюбопитно