Начало Лайфстайл За свободното време Любопитно и забавно Можете ли да разрешите тези загадки за 30 секунди?

Можете ли да разрешите тези загадки за 30 секунди?

Можете ли да разрешите тези загадки за 30 секунди? - изображение

Може да се изненадате, но мозъкът ви е органът, който изгаря най-много калории в тялото ви, повече от който и да е мускул. Въпреки това, той е различен при всеки, както и самия мисловен процес.

Следните загадки са предназначени да тестват колко бърз е умът ви. Опитайте да решите всички въпроси за по-малко от 30 секунди. Ако не успеете, не се притеснявайте, тъй като това не е индикация за това колко сте умни, а по-скоро какъв е процесът ви на мислене. Независимо дали сте бавен методологически мислител или мислите бързо и спонтанно, и двете качества имат своите собствени позитиви.

1. Колко животни виждате?

На това изображение има няколко животни, можете ли да намерите всичките? Наименувайте ги, за да сте абсолютно сигурни. Отделете време да помислите над този въпрос.

2. Ако завършите втори в това състезание, на кое място сте?

Още един бонус въпрос за вас: Вие сте на състезание. Ако преминете финала на последното място, на каква позиция сте? Отделете време, за да помислите и над този въпрос.

3. Движат ли се тези точки?

Това статично изображение ли е или движещ се GIF-файл? Вие решавате. Отделете време да помислите по този въпрос.

4. Коя опция е правилната?

Тези аксесоари улесняват туристите и лагеруващите. Каква е последната икона, която е най-необходима при туристическо пътуване? Отделете време да помислите над този въпрос.

5. Колко кръга можете да видите?

В това изображение има няколко кръга. Опитайте се да ги преброите колкото е възможно по-бързо. Пребройте два пъти, за да сте сигурни в отговора си. Отделете време да помислите над този въпрос.

6. От колко кубчета е съставена тази пирамида?

Предизвикателството е да преброите кубовете в този образ, които не можете да видите. Използвайте логиката, за да определите колко кубчета не можете да видите и ги добавете като брой към това колко кубчета можете да видите. Отделете време да помислите над този въпрос.

7. Кое парче липсва?

Кое парче пъзел трябва да добавите към останалите, че да имате четири парчета, които се вписват перфектно помежду си. Отделете време да помислите по този въпрос.

Проверете отговорите по-долу:

№1: 6

№2: Вие сте на второ място

№3: Не

№4: 1 (знамето)

№5: 12

№6: 15

№7: 2

Каква е оценката, която получихте?

0/7 – 3/7 = 2 (вие се провалихте)

4/7 = 3

5/ 7 = 4

6/ 7 = 5

7/ 7 = 6 (справихте се отлично!)

Ако имате между 0 и 3 правилни отговора от седем, тогава сте решили повечето от тях погрешно или сте минали 30 секунди, тогава имате ум, който обработва нещата добре, но бавно. Нужно ви е да разгледате подробностите и след това да излезете с отговор. Склонни сте да мислите извън кутията и вероятно бихте били добър изследовател или дори художник.

Ако имате между 4 и 6 правилни отговора и в рамките на 30 секунди, мозъкът ви е в добра форма, а вие сте бързи. Вие сте добри в научни и систематични процеси като физиката и химията. Бихте постигнали добри резултати като научен изследовател, икономист или теоретичен лекар.

Ако сте решили всичко това правилно и навреме, тогава имате изключителен ум, който изпълнява задачи много бързо. Вие сте свикнали да вземате бързи решения, способни сте да мислите извън кутията и чрез систематичния подход.

Още подобни загадки може да откриете ТУК >>>

Източник: tapoos.com

По статията работи: Елиза Трайкова

Още по темата:

5.0, 1 глас

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ СЪС СТАТИЯТА

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

СТАТИЯТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияЛайфстайлСнимкиЗдравни съвети