Начало Лайфстайл За свободното време Любопитно и забавно Можете ли да разрешите тези викторини за 30 секунди?

Можете ли да разрешите тези викторини за 30 секунди?

Можете ли да разрешите тези викторини за 30 секунди? - изображение

Гений ли сте? Искате ли да разберете? Ако отговорът е да, този тест е идеален за вас! Всички тези въпроси ще се опитат да измамят ума ви по различни начини, така че седнете и отворете вашия ум и фокус!

Не забравяйте, че брилянтността на ума се корени във финеса на възприятието. Сложете предпазните колани и продължаваме!

1. Можете ли да забележите Грифон?

Сред всички тези орли се намира неприветлив Грифон, добре прикрит в жълтото, оранжево и бяло множество. Неочаквано трудно е да го забележите, поради подобното черно очертаване на всички образи. За всички вас, които не сте чели сериите за Хари Потър - Грифон е създание, което има лице на орел и тяло на лъв.

Как върви опитът ви? Грифонът символизира брилянтност? Е, доста е просто; Критическото мислене идва от формирането на връзки между различните наблюдения на ежедневието, но не смятате ли, че наблюдателността ви ще бъде по-солидна, ако вашето възприятие е по-съзнателно? Вижте как току-що създадохме връзка между присъствието на Грифон и гений? Това е така, защото разширихме полето на възприятието си достатъчно, за да забележим как всъщност се появява критическото мислене. Това е и нещото, което тази картинка тества у нас.

А ето и отговора: той е във втория последен ред, трети от ляво! Виждате ли го как лошо гледа? Не беше ли трудно да го намерите?

2. Можете ли да забележите плешивия орел на тази патриотична картинка?

Картината изобразява парада на Деня на независимостта в Америка, когато хората се обличат с цветовете на знамето, показвайки своята преданост към страната. Известна е символиката на плешивия орел.

Можете ли да намерите скритата птица?

Защо правим цялото това нещо тук? Е, знаете ли нещо за способностите за пространствената визуализация? То се отнася до това колко добре можем да манипулираме и визуализираме пространството 2d и 3d. В края на краищата, брилянтността е също така да можеш да видиш какво ти се представя отсреща. Дайте си време и след това вижте отговора по-долу:

Той седи там на клона на дървото! Да, беше там през цялото време.

3. Къде е кралица Елизабет?

Някъде из този куп от коргита стои кралицата на Великобритания, която е камуфлажна в кожата на тези животни. Колко трудно може да бъде да се забележи човек в море от коргита? Ако можете да направите разлика между човек и куче, мислим, че намирането на кралицата, а не просто на обикновен човек, би било много лесно. Но в тази картина това може да се окажете трудна задача. Опитайте малко по-усърдно и ако все още не сте в състояние да откриете нейно височество, прочетете отговора по-долу.

Отговорът: тя е в пети ред от върха, трети отляво.

4. Можете ли да разграничите картоф от хамстер?

Измежду всички тези хамстери има картоф, на съвсем явно място. Докато търсите картофа, не забравяйте, че картофите и хамстерите имат точно една и съща фигура, така че единствената разлика между двете е, че хамстерът има лице, две очи и уста, а картофът е просто картоф.

Отговор: погледнете внимателно хамстера в третия последен ред, четвърти отдясно, забележите нещо странно, не е хамстер. Всъщност това е картоф.

Поздравления, ако сте изпълнили повечето от тези задачи правилно! Това означава, че имате любопитен, любознателен ум, който се засища, като се промъква през околната среда, наблюдавайки все повече и повече! Продължавайте в същия дух.

Що се отнася до всички, които не са успели, сега знаете, че има начин да бъдете гений. Това не е нещо вродено. Всичко, което трябва да направите, е да отворите очите си и да погледнете света през свеж и схватлив обектив.

Източник: tapoos.com

По статията работи: Елиза Трайкова

Още по темата:

5.0, 1 глас

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ СЪС СТАТИЯТА

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

СТАТИЯТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияЛайфстайлСнимкиЗдравни съвети