Начало Лайфстайл Аз и моето семейство Домашен любимец Маймуни работят като сервитьори в японски бар

Маймуни работят като сервитьори в японски бар

Маймуни работят като сервитьори в японски бар - изображение

Бар "Каябуки" в град Уцуномия, Япония не е обикновено място. В него има нещо различно и необичайно. Когато влезете вътре ще установите, че в мястото има не само хора, но и животни. Не те не са там в компанията на своите собственици, а изпълняват ръководни длъжности.

японски ресторант

Фуку-чан е 17 годишна маймуна от породата макак. Приматът е облечен с риза и карирана пола. Той слага салфетки на масите и обслужва клиентите като старателно и с финес им сервира бира.

Приматът определено се превърна в атракция, не само в социалните мрежи, но и сред посетителите в бара. Всички се смеят и се забавляват в неговата компания.

маймуни и клиенти

Каору Оцука, който е собственик на заведението, разкрива, че всичко започва, когато си взема първата домашна маймуна на име Акчан. Той я взема със себе си на работа, но с течение на времето забелязва, че животното го имитира и се опитва да носи храна ( макар и неуспешно в началото). Втората маймуна Фуку-чан, скоростно навлиза в „бизнеса“ и започва да сервира.

маймуна

В бара има още няколко маймуни, които все още не са обучени достатъчно за длъжността сервитьор. Но, те имат друга много важна и отговорна задача- да позират за снимки с посетителите на бара.

Каору Оцука решава да задържи маймуните да му помагат с работата, защото той забелязва, че приматите обслужват клиентите без проблем и освен това броят на посетителите рязко се покачва.

маймуни

Собственикът споделя, че животинките са неразделна част от неговото семейство. Той редовно ги храни с банани и ги гали и прегръща винаги, когато има възможност, а вечер всички спят с него в леглото му.

 източник: india.com; upi.com

 по статията работи: Илияна Стоянова

Още по темата:

5.0, 1 глас

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ СЪС СТАТИЯТА

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

СТАТИЯТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияЛайфстайлЛюбопитноНовиниСнимкиИсторияРецепти