Начало Лайфстайл Интимно Езикът на тялото Какво можем да научим за някого от първата целувка? – част 2

Какво можем да научим за някого от първата целувка? – част 2

Какво можем да научим за някого от първата целувка? – част 2 - изображение

Според някои проучвания една средностатистическа дама целува около 15 мъже, има 2 дългосрочни взаимоотношения и преживява невъзможна любов, преди да срещне "единственият" и да се омъжи за него.

Но замисляли ли сте се някога какво означава първата ви целувка с някого. Отговорът е: много. От нея зависи как ще се развият отношенията ви с конкретния  човек.

Колко сериозна ще е връзката ви?

целувка

Очевидно, ако някой ви целува, той или тя проявява интерес към вас. Това обаче не е непременно знак за сериозни намерения. Само защото вашият партньор е привлечен от вас, не означава, че всичко вече е предизвестено.

Има някои показатели, за които си струва да помислите след първата целувка. Нежна и внимателна ли е целувката или прибързана?

Не забравяйте и за вашите чувства. Тази целувка означаваше ли нещо повече за вас? Започнахте ли да мечтаете за общо бъдеще? Или не може да си представите да живеете с този човек под един покрив? Трябва да отговорите на всички тези въпроси, за да изясните и вашите намерения.

Действа ли прибързано?

целувка

Първата целувка може да покаже дали партньорът ви е нетърпелив.

Ако сте забелязали, че той се опитва да ви целуне в долната част на тялото, поставя езика си в ухото ви или се стреми да провре ръката под ризата ви, най-вероятно той просто иска само да спи с вас.

Когато другият не разбира езика на тялото и ви кара да направите нещо, което не ви е удобно, дори и след като сте изяснили, че не искате, това е знак за наистина лош старт. Очевидно този човек не знае колко е важно да прояви търпение и не може да се наслади на това, което има в момента.

Цени ли ви?

целувка

Начинът, по който вашият партньор се отнася към вас веднага след първата ви целувка, е важен при определянето на отношенията ви после. Просто наблюдавайте последвалата реакция.

Дали те се отдръпват от целувката - щастливи, че сте им позволили да докоснат скъпоценните ви устни? След това усмихват ли се?

Положителните отговори на всички тези въпроси означават, че партньорът ви наистина е развълнуван, че е точно на това място с вас. Така че вероятно сте намерили правилния човек, който ще ви уважава и ще оцени всеки момент, който ще прекара с вас. 

Вижте първа част ТУК

Редактор: Илияна Кръстева

Източник: brightside.me

Още по темата:

5.0, 1 глас

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

СТАТИЯТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияЗдравни съветиЛайфстайлЛюбопитноРецепти