Начало Лайфстайл Аз и моето семейство Семейни ритуали и традиции И заживели щастливо: Американка срещна своя принц в нощен клуб и се омъжи за него

И заживели щастливо: Американка срещна своя принц в нощен клуб и се омъжи за него

 И заживели щастливо: Американка срещна своя принц в нощен клуб и се омъжи за него - изображение

Да срещнеш етиопски принц в бар, а след 12 години да се омъжиш за него. Със сигурност повечето приказки не започват по този начин, но това може да бъде един прекрасен сюжет за филм, който се базира на реална история.

Американката Ариана Остин се запознава с бъдещия си съпруг в бар, а към днешна дата двамата изживяват своята приказка.

Една случайна среща на дансинга и следния комплимент: "Ти си като лице от някоя реклама" са достатъчни за Ариана да осъзнае, че това е мъжът на живота й. Но тя дори и не подозира каква тайна крие прекрасният й любим Джоел Маконън. Когато двамата започват да се срещат сериозно, той й споделя, че е етиопски принц и е праправнук на последния император на Етиопия - Хайле Селасие.

сватба

Дванадесет години след първата среща и последвалото щастие на вратата на Ариана се чука с гръм и трясък. Тя си спомня много ясно момента на тропането, което е толкова силно, че момичето изпада в ужас, мислейки, че отвън има престъпник. Решава да отвори и пред себе си вижда своя любим принц, който пада на колене, а в ръката си държи диамантен пръстен.

сватба

Влюбената двойка се венчава в етиопска православна църква с 13 свещеници в щата Мериленд, САЩ. Повече от 307 гости празнуват заедно с младото семейство и се хранят с традиционни етиопски ястия и специални десерти.

сватба

Така Ариана официално става член на етиопското кралско семейство. Тя споделя, че е развълнувана от факта, че вече принадлежи на род, чиито корени могат да се проследят до библейския цар Соломон и Савската царица.

Младите съпрузи живеят във Вашингтон, където Маконън работи като адвокат, а неговата съпруга се занимава с благотворителна дейност.

Вижте историята на холандския футболист, който се ожени за малайзийска принцеса.

източник: dailymail.co.uk

по статията работи: Илияна Стоянова

Още по темата:

5.0, 1 глас

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ СЪС СТАТИЯТА

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

СТАТИЯТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияЛайфстайлСнимкиРецептиЛюбопитноСпорт