Начало Лайфстайл Интимно Любов и секс Използвани ли сте от партньора си

Използвани ли сте от партньора си

Използвани ли сте от партньора си - изображение

Любовта може да ви накара да ослепеете до такава степен, че да не забелязвате недостатъците и грешките на вашия интимен партньор. Той за вас е единствен и съвършен, и ви кара да се чувствате толкова щастливи, колкото не сте били никога през живота си. Въпреки това любовта може да ви заблуди и да не ви позволи да забележите манипулативните действия на вашия партньор. Как да разберем дали сме открили истинската любов или сме използвани за нечии собствени нужди? Ето и няколко съвета:

Не се грижи за чувствата ви

Първите признаци на експлоатация обикновено се промъкват в една връзка, когато единият партньор игнорира чувствата и нуждите на другия.

Той няма да ви изслушва и винаги ще държи нещата да се случват по неговия начин. Ще закъснее за уречената среща, а по лицето му няма да видите изписана и капчица вина, защото това за него няма да е кой знае какъв проблем. Ще предпочете да се срещне с приятели на баскетболен мач, отколкото да се наслади на вашата компания.

Избягва срещите с вас

Имайте едно на ум, ако вашият партньор не престава да измисля всевъзможни извинения, само и само да избегне срещата с вас, то значи наистина няма нужда да ви види. Той ще ви се обади само в краен случай и вие ще сте последна инстанция за него. Във всеки възможен момент той е с приятелите си и дори забравя за рождения ви ден.

Никога не дава, но винаги взема

Партньорът, който ви използва, ще очаква от вас да правите хиляди жертви, но в същото време няма да е готов да ви отговори със същото. Вие ще поемате тежестта на връзката и всички разходи по нея, а той ще си пасува, защото така му е изгодно.

Напразни обещания

Забравете за малките жестове! Партньор, който е с вас само заради парите или просто да си уплътнява времето с вашата компания, не е способен на това. На него ще са чужди всички мили жестове, които биха могли да ви зарадват. Той ще обещава, ще използва високопарни изрази, но когато стане време да изпълни обещаното, ще е първият, който ще се отрече от него и още по лошо - няма да изпитва вина за това.

Имате ли бъдеще заедно?

Вслушвайте се внимателно в думите на вашия партньор и много лесно ще разберете означавате ли нещо повече за него. Ако ви използва, той няма да проявява отношение към връзката ви и няма да ви включва в бъдещите си планове. За него няма да съществува "ние", а единствено "аз". Помислете добре дали имате нужда от такъв човек в живота си и дали искате да го споделите с него, защото в този случай винаги ще сте на последно място - след него, семейството му, приятелите му и всичко останало...

Още по темата:

5.0, 1 глас

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ СЪС СТАТИЯТА

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

СТАТИЯТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияПсихологияЛайфстайлЛюбопитноСнимкиСпортЗдравни съветиНовиниИстория