Начало Лайфстайл Красота и стил Нашето тяло Изповедта на една балерина за борбата й с целулита

Изповедта на една балерина за борбата й с целулита

Изповедта на една балерина за борбата й с целулита - изображение

Професионална балерина на име Кайли Ший отправя чрез социалните мрежи силно послание към всяка жена, която се бори с целулита.

"В един свят на безупречно редактирани снимки исках да споделя с вас необработен кадър от тренировката ми днес. Когато бях тийнейджърка, за първи път се сблъсках с целулита и проблемите. Дълго време се чувствах ранима и уязвима поради тази причина. През годините страдах, не се храних постоянно и здравословно, както и до ден днешен продължавам да качвам и свалям килограми", разкрива Ший, която е на 31 години.

балерина

Към днешна дата тя не се страхува да се изправи лице в лице с проблема и говори открито за момента, в който е почувствала промяната.

"Докато се подготвях за поредните си професионални ангажименти, се погледнах в огледалото и за първи път не обвиних себе си за начина, по който изглежда тялото ми или за целулита, който имам", споделя тя и допълва: "Искам всеки, който прочете това, да знае, че не е сам".

балерина

"Всички имаме дни, в които сме уверени и такива, в които сме несигурни. Дните, в които се борим, са дните, в които е най-важно да бъдем добри и търпеливи със себе си. Също толкова важно е да сме в добра компания и с хора, които ни обичат. Запомнете, че тялото ще реагира най-добре на усилената работа, когато умът е здрав, а душата е нахранена", съветва тя.

Нейното послание стига до много хора, които имат същите проблеми и се страхуват да говорят за тях.

"Благодаря ви, благодаря ви за това, сега вече знам, че не съм сама", пише последователка в социалната мрежа. Друга споделя същите чувства, пишейки: "Много ви благодаря, че споделяте това! То означава повече, отколкото можете да си представите!"

По статията работи: Илияна Стоянова

Източник: today.com

Още по темата:

5.0, 1 глас

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ СЪС СТАТИЯТА

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

СТАТИЯТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияЗдравни съветиХранене при...СпортЗдравни проблемиДиетиЛюбопитноЛайфстайлАлт. медицинаБотаника