Начало Лайфстайл Интимно Любов и секс За какво спорят женените двойки по време на ваканция

За какво спорят женените двойки по време на ваканция

За какво спорят женените двойки по време на ваканция - изображение

Според скорошно проучване половината от женените двойки спорят за работа по време на почивка. Петдесет процента от участниците в проучване на Korn Ferry "имат несъгласия със съпруга/та си относно работните ангажименти".

Пътуването е чудесен начин за сближаване с партньора, а да останете обвързани с работата си може би не е най-добрата идея. Да проверявате какво се случва в офиса през времето, в което следва да отделяте внимание на човека до себе си, може да предизвика разрив в комуникацията между вас.

Онези от вас, които нямат избор и не могат изцяло да прекратят връзка със своите колеги или клиенти по време на пътуванията си, не трябва да избират. Поставете някои граници и правила преди да се отправите към мечтаната дестинация. Те ще ви позволят да запазите висока позиция в работата си без да пренебрегвате своята половинка.

Двойка

Анкетираните обясняват, че обикновено провеждат работни разговори по веднъж на ден, докато са на почивка. Най-често посочваната причина "е въвличането в кризисни ситуации от колегите в офиса".

Преди да отпътувате към заглужената почивка е добре да поговорите с колегите си, за да установите определено време, в което ще бъдете свободни да разговаряте с тях, но се ограничете до спешните случаи. Не би трябвало да ви отнеме повече от 15 минути на ден. Много по-лесно е да се придържате към зададеното време пред екрана на телефона, ако изключите известията от имейлите и работните приложения. За най-отдадените работохолици сред вас препоръчваме самолетния режим на телефона, който ще държи далеч изкушенията.

Последната стъпка за съкращаване на работните задължения по време на почивка е генерирането на автоматичен имейл преди заминаването. Той ще уведоми вашите клиенти или колеги, че не сте на разположение в този конкретен времеви период.

Редактор: Наталия Тотева

Източник: instyle.com

Снимки: unsplash.com

Още по темата:

5.0, 1 глас

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ СЪС СТАТИЯТА

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

СТАТИЯТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияЛайфстайлЛюбопитноПсихологияСнимкиЗдравни съветиНовиниАнкетиСоциални грижиТестове