Начало Лайфстайл За свободното време Любопитно и забавно Защо звездите носят по-голям номер обувки на червения килим?

Защо звездите носят по-голям номер обувки на червения килим?

Защо звездите носят по-голям номер обувки на червения килим? - изображение

На много от вас вероятно им е направило впечатление, че някои звезди се появяват на червения килим с обувки, които очевидно са прекалено големи за техните крака. Защо? Дали е някаква нова мода или причината е по-дълбока?

Всъщност, холивудските звезди предпочитат да носят по-дълги или широки обувки поради една много важна причина. Те просто знаят една тайна: по този начин краката им няма да се подуят и да им се образуват пришки.

Все пак на звездите им се налага да носят високи токчета с часове. Понякога дори цяла нощ. Всяка жена знае, че краката им неминуемо ще се подуят и на другия ден ще ги болят зверски.

За да избегнат болката, дискомфорта и хроничните проблеми, които могат да се появят с напредването на възрастта, звездите носят обувки, които са поне с един размер по-големи. По този начин високите токчета или сандали не притискат, търкат или нараняват по друг начин краката им.

За да не се изхлузват от краката им, стилистите просто слагат силиконови подложки в обувките. С този лесен трик звездите могат да са сигурни, че обувките няма да им убиват, няма да спират кръвообръщението и ще избегнат подуването на краката.

Двойнозалепващото тиксо е друг похват, използван от стилистите. Така по-големите обувки ще останат на краката ви цяла нощ.

Разбира се, известните дами носят по-голям номер токчета предимно, когато са с дълги рокли, които покриват обувките. Въпреки това днес този трик е станал толкова популярен, че холивудските звезди нямат нищо против да издадат тайната си на всички момичета по света.

източник: brightside.me

Още по темата:

3.0, 2 гласа

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

СТАТИЯТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияЛайфстайлСнимкиЛюбопитноСпорт