Начало Лайфстайл Аз и моето семейство Семейни ритуали и традиции Заедно завинаги: Възрастна двойка отпразнува 65 години съвместен живот

Заедно завинаги: Възрастна двойка отпразнува 65 години съвместен живот

Заедно завинаги: Възрастна двойка отпразнува 65 години съвместен живот - изображение

“Отбелязването на 65-тата годишнина на тази възрастна двойка е най-красивото нещо, което ми се е случвало в живота!”

възрастна двойка

„Имах честта да снимам Руби и Харолд по повод 60-тата годишнина от сватбата им. Пет години по-късно отново изпитах това красиво чувство, защото отново избраха мен да документирам любовта им“, споделя Мегън Ваугън, фотографка, създала едни от най-добрите сватбени снимки.

ръце

Тя споделя своите спомени от познанството си с възрастната двойка.

възрастна двойка

„Харолд е същият, както го помня. Разказва вицове и винаги се усмихва. За съжаление деменцията на Руби се влошава с всеки изминал ден. Не си спомня за мен. Когато ме поздрави на вратата, тя ме прегърна силно, точно както прегръща някой роднина, който не е виждала от дълго време, но за съжаление тя не ме позна. Споделих й, че съм толкова развълнувана да я видя , а тя ми каза: "Е, бих искала да знам защо и коя сте вие!"

възрастна двойка

„Толкова е тъжно да знам, че няма да си спомни за мен или за прекрасното време, което изживяхме заедно. Но знам, че тя ще се радва да гледа снимките и точно затова работата на фотографа е толкова важна." Тя споделя, че  такива съкровени моменти трябва да се празнуват, документират, ценят, и да се помнят завинаги, заради хора като Руби и Харолд "истински и вечни".

източник: boredpanda.com

по статията работи: Илияна Стоянова

Още по темата:

5.0, 1 глас

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ СЪС СТАТИЯТА

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

СТАТИЯТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияЛайфстайлСнимкиРецептиСпортЛюбопитноНовиниПсихологияСоциални грижиЗдравни съветиХранене при...ЛеченияБотаникаКлинични пътеки