Начало Лайфстайл За свободното време Туризъм и отдих Живейте като Зелда и Скот Фицджералд като останете в дома им

Живейте като Зелда и Скот Фицджералд като останете в дома им

Живейте като Зелда и Скот Фицджералд като останете в дома им  - изображение

За всеки фен на литературата или Епохата на джаза Ф. Скот Фицджералд и съпругата му Зелда са нещо като легенда. Филмите и телевизията изобилстват от детайли за живота на двойката, но сега наистина можете да се потопите в него, ако си запазите стая в семейния им дом в Монтгомъри, Алабама.

"Travel + Leisure" съобщава, че къщата е отворила за посетители в Airbnb през месец април. Спиращото дъха място, на което двамата пишат някои от най-вдъхновяващите си творби, разполага с две спални, където лесно могат да спят четирима гости. Освен това е свързано с музея на Скот и Зелда Фицджералд, превръщайки престоя в идеалното място за амбициозните писатели, търсещи вдъхновение.   

Къщата на Ф. Скот и Зелда Фицджералд

Ако къщата ви се струва твърде голяма за едно посещение, не се притеснявайте! Тя е разделена на четири по-изгодни апартамента на различни етажи на сградата. Престоят идва с обиколки на музея, посветен на двамата писатели, който се отличава с първокласни преписи, оригинални картини на Зелда и лични вещи на бляскавата двойка.

Къщата на Ф. Скот и Зелда Фицджералд

Домът е наскоро обзаведен в стил Ерата на джаза и разбира се, включва грамофон, който да ви отведе в света на танците и Гетсби партитата! 

Къщата на Ф. Скот и Зелда Фицджералд

Следва най-хубавото: възглавници с цитати на Зелда Фицджералд са разпръснати навсякъде, за да ни напомнят нейното трайно наследство. Както казва Ф. Скот Фицджералд: "Омъжих се за героинята от моите истории." 

Възглавница с цитат на Зелда Фицджералд

Ако съществува идеалното място, на което да се превърнете в следващия велик писател за времето си, то определено е това. 

По статията работи: Наталия Тотева

Източник: refinery29.com

Снимки: refinery29.com, culto.latercera.com

5.0, 1 глас

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

СТАТИЯТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

Категория