Начало Лайфстайл Интимно Любов и секс Жените, които изневеряват

Жените, които изневеряват

Жените, които изневеряват - изображение

Много хора сключват брак. И много от тези хора в даден момент рискуват да разрушат споменатия брак – щастлив или не – като скачат в леглото с друг човек. Случва се. Това са истините, които приемаме за (само)очевидни. Някои смятат, че с навлизането на "интелигентните" технологии се е усложнило да изневеряваме и да се измъкваме чисти от това. Но има и хора, които виждат нещата по-различно. Като например Дарън Моргенсън, която през 2002 г. създава Ашли Мадисън (Ashley Madison): социална мрежа, проектирана със специфичната цел да съдейства на хората да изневеряват (наистина, слоганът е "Животът е кратък. Имайте афера"). 

Илюстрация на двойка

Разбира се, тези, които искат да имат краткотрайна връзка не е необходимо да се регистрират в специална онлайн платформа. Много хора все още го правят по старомодния начин. Но независимо от начина, по който някой е решил да изневери на партньора си, на преден план винаги се оказва древният въпрос: защо?

Вижте някои възможни отговори, които споделят представителите на нежния пол:

"Намерих списък с жени"

"Изневерих на съпруга си, защото намерих списък с жени, с които правил секс. По това време бяха записани 104 от тях. Десет, от които, след моето име. Три от тях бяха мои приятелки. Две присъстваха на сватбата ни." – Анонимен

"Имаме неизказано съгласие…"

С партньора ми сме разделени от хиляди километри, докато преследваме кариерите си. Имаме неизказано съгласие, че всеки от нас може да задоволява физическите си потребности другаде по време на този преход. Чувствам се уверена, че след като се съберем, можем да бъдем открити един с друг относно преживяванията, които сме имали и дори да разиграем нещо като двойка." – Мод, 34 г.

"Нямахме сексуални контакти в продължение на седем години"

"Бившият ми приятел беше емоционално, физически и морално небрежен. Не бяхме правили секс от седем години и той произволно реши да се "пенсионира" на 50 г. с три деца, над 12-годишни – най-малкото със специални нужди – и да бяга с подвита опашка от всичко, което включва емоция. Опитите ми да разговарям с него за каквото и да било се оказваха напразни. Обидата ми по онова време беше толкова голяма, че имах изходна афера, и да – бих го направила отново. – Анонимен

"Липсваше ми това, от което се нуждая сексуалнo..."

"У дома ми липсваше ми това, от което имах нужда сексуално. Чух за Ашли Мадисън една сутрин по телевизията и позволих на любопитството ми да ме води. След като веднъж се присъединих към сайта и започнах да получавам съобщения, вниманието ми хареса и се пристрастих. Все още съм с моя съпруг и продължавам да се срещам с човек, с когото се запознах именно там преди три години и половина. Той също е женен. Ако можех да върна времето назад не бих постъпила различно." – Дж., 48 г.

 "Брак, лишен от секс"

"Направих го, защото имах нужда да изпитам физическа връзка с мъж отново. Това ми помогна да видя, че съм привлекателна за другите мъже и ми даде необходимата увереност и осъзнатост да приключа брака си. В момента съм в много романтична и силна връзка." – Моника, 45 г.

"Открих, че съпругът ми има извънбрачно дете"

"Изневерих след като ми бяха изневерили. Разбрах, че съпругът ми е създал извънбрачно дете докато сме били заедно. Жената, с която ми е изневерил се появи в дома ни, остави бебето и си тръгна. Цялото ми семейство беше в града за Деня на благодарността. Исках отмъщение и сега съм разведена, но щастлива." – Мишел, 52 г. 

Редактор: Наталия Тотева

Източник: fatherly.com

Снимки: unsplash.com, besthealthmag.ca

Още по темата:

5.0, 1 глас

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ СЪС СТАТИЯТА

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

СТАТИЯТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияЛайфстайлЗдравни съветиПсихологияЛюбопитноТестове