Начало Лайфстайл Красота и стил Нашето тяло Жена харчи 76 000 долара за пластични операции, които да й помогнат да постигне "перфектното" тяло

Жена харчи 76 000 долара за пластични операции, които да й помогнат да постигне "перфектното" тяло

Жена харчи 76 000 долара за пластични операции, които да й помогнат да постигне "перфектното" тяло - изображение

Забележка: Предупреждаваме ви, че някои от снимките могат да ви обезпокоят.

Много често хората насилват себе си и тялото си до максимална степен, за да постигнат огромна цел или желание, което имат. Но понякога тези желания ни обсебват и не можем да мислим за нищо друго, освен за тях. Понякога тези обсебващи ни желания могат да струват много. Наистина много. Нещо подобно се е случило и на тази жена. Тя успява да похарчи хиляди долари за пластични операции, които да й дадат тялото, което тя смята за "перфектно".

Името й е Фулвия Пелегрино. Тя харчи 76 000 долара за пластични операции.

Когато е на 15-годишна възраст, Фулвия знае, че е хомосексуална, но не могла да събере смелост, за да го сподели със семейството си, защото знае, че никой няма да приеме този факт. Е, ще се обръщаме към Фулвия с "тя" в тази статия, защото това се е опитвала да постигне в продължение на много години.

Фулвия е родена в малко село, а животът й е бил изключително труден. Родното й място е много малко и на нея не й е лесно да води живота си на хомосексуално малко (тогава) момче. Баща й е свещеник, което прави ситуацията й още по-трудна. Затова тя се опитва да се впише, както всеки друг, като момче. Фулвия играе футбол, пие бира и ходи на стрелба. Опитва се да прави всичко, което е обичайно за момчетата да вършат.

Фулвия сключва брак на 16 години. Тя изразява сексуалните си желания и споделя всичко за хомосексуалността си на съпругата си - Мариса. Мариса е шокирана от признанието, но остава до нея, за да я подкрепи. Те все още живеят заедно - по-скоро като съквартирантки, отколкото като семейна двойка. Животите им обаче, стават доста сложни, тъй като Фулвия не спира да преследва мечтата си за идеално тяло. Те живеят в малко градче в Италия, но водят живот на аутсайдери.

Фулвия харчи повече от 76 000 долара за различни пластични процедури - импланти в гърдите, две липосукции, операция на носа и повече от 100 инжекции в устните. Най-лошото е, че тя продължава да се стреми към "перфектния" външен вид и не няма намерение да спре, докато не го получи. "Няма да спра до тук. Ще продължавам да правя това, защото не мисля, че все още е перфектно. Когато достигна до перфектното, тогава може би ще спра" - разказва тя.

Фулвия и съпругата й имат огромни финансови проблеми. Фулвия не може да си намери работа, а финансите в семейството идват главно от Мариса, която работи като холистичен терапевт. Фулвия е продала почти всичко, което притежава, дори и дома си. Тя прави това, за да може да си позволи пластичните операции, но сега проблемите наистина са налице. И двете живеят като "нежелани" хора в градчето. Освен това, често е наричана "градският клоун" от съгражданите си. Фулвия е непрекъснато игнорирана, а клюките за нея са наистина всеобхватни. Животът й е толкова сложен, че баща й се опитва да я изпрати в психиатрична клиника. А когато той почива, на Фулвия не й е позволено да отиде на погребението.

Въпреки това, Фулвия е категорична, че нищо няма да я спре, за да постигне това, което иска - перфектно тяло.

Още по темата:

3.0, 2 гласа

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ СЪС СТАТИЯТА

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

СТАТИЯТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияЛайфстайлЛюбопитноЛеченияСпециалистиКлинични пътекиСпортОрганизацииСнимкиИсторияНовиниПсихологияАнкетиИнтервютаФизиологияСоциални грижиЗдравни съветиНормативни актовеХранене при...ЗаведенияРецептиКалкулаториПроизводители