Начало Лайфстайл За свободното време Любопитно и забавно Да бъдеш жива кукла – ежедневна мисия и идеал за красота

Да бъдеш жива кукла – ежедневна мисия и идеал за красота

Да бъдеш жива кукла –  ежедневна мисия  и идеал за красота - изображение

В днешно време хората прекаляват с пластичната хирургия. Доказателствата са навсякъде около нас. Това изкривяване на представата за красота ( постоянните интервенции) често се асоциира с психическо заболяване. Момичетата и момчетата в тази статия избират един различен начин на живот. Те се събуждат с една единствена цел – да бъдат перфектни. Готови са на всякакви лишения, болка и влагане на огромни средства, за да постигнат този идеал. Вижте кои са те:

Лил Микела и нейният "перфектен" живот в Instagram

Лил Микела

Тя посещава най - популярните места в Лос Анджелис и постоянно демонстрира нестандартния си външен вид, а животът й е изложен на показ в социалните мрежи. Но, остава големият въпрос – истинска ли е тя или не? Някои хора твърдят, че Лил е компютърно генериран образ, а други са на мнение, че е жив човек, който обработва всяка една снимка, преди да я качи в социалните мрежи.

Амбър Гузман

Амбър Гузман

Амбър Гузман е единствената в тази класация, която няма нищо общо с нестандартното разбиране за красота. ТМомичето е родено с мускулна дистрофия и поради тази причина нейните мускули отслабват с течение на времето и тя постоянно губи тегло.Образът на Барби, който Амбър си изгражда е нейното спасение. Момичето изпитва истинска радост, когато хората я оприличават на кукла и представя себе си "като играчка, която винаги се нуждае от помощ, дори когато се движи".

Дъки Тот – шоколадовото Барби

Дъки Тот

Дъки Тот е реална личност, но поразяващата й прилика с кукла поражда съмнения у много хора. Тя е австралийски модел, който след участието си в реалити формат изведнъж изчезва от светлините на прожекторите. Тот е обект на множество подигравки заради цвета на кожата си. Поради тази причина моделът решава да прекрати кариерата си, но към днешна дата тя отново блести на модния подиум в ролята на "шоколадовото Барби".

Джъстин Джелика

Джъстин Джелика

Тридесет и пет годишният мъж е буквално пристрастен към пластичните операция. Той споделя, че все още е далеч от идеалния вид, дори след 190 операции. Изглежда интервенции като ринопластика, импланти на различни места по тялото не са му достатъчни, защото той настойчиво планира още да променя тялото си.  "Хобито" му не му позволява да сключи брак, защото според него партньорът му няма да одобри тази негова странност.

Анастасия Шпагина

Анастасия Шпагина

Това момиче е истински аниме художник. Нейната страст към гримовете започва в ранна детска възраст. Впоследствие Анастасия решава да се превъплъщава в различни аниме героини. Постепенно това се превръща в мания и момичето започва да сваля килограми, за да бъде перфектната героиня.

Дакота Роуз

Дакота Роуз

Дакота Роуз твърди, че нейният външен вид не е резултат от пластичната хирургия, а от правилен грим и перфектно комбинирани дрехи. Тя е 22 – годишна американка, която към днешна дата живее в Токио, защото феновете и са предимно японци. Не е изненадващо - всички те обичат аниме! А тя обича да споделя в социалните мрежи подобен вид фотографии.

Нанет Хамънд – мама Барби

Нанет Хамънд

Нанет Хамънд дава 500 000 долара, за да се доближи максимално до образа на Барби. Тя е майка на 5 деца, която споделя, че колекционира кукли и мечтае да изглежда като тях. Нанет си прави 4 интервенции за увеличаване на бюста, устните и редица други подобрения. Тази ексцентрична жена вече е на 43 години и няма никакво намерение да спре да поддържа този образ. 

Анжелика Кенова

Анжелика Кенова

Анжелика се облича и държи като принцеса още от дете. Тя споделя: "Родителите ми никога не ми позволяват да се разхождам или да общувам с момчета. Аз не живея и не съм създадена за този реален свят. Затова си създавам мой. Аз съм просто жива кукла". Към днешна дата Анжелика е известен модел и обожава да я наричат просто "Барби".

Валерия Лукянова

Валерия Лукянова

Това момиче от Украйна поставя началото на "модата на куклите', а след нея се стича „лавина“ от последователи. И до днес тя остава най - известната "жива кукла". Украинската Барби се подлага на серия интервенции, за да се доближи максимално до образа на кукла. Нейният нестандартен вид е резултат и от правилна диета и перфектен грим. Всеки ден тя отделя по 2 часа, за да се гримира, а след като качва снимките в социалните мрежи като предварително ги обработва на фотошоп.

Родриго Алвес – съвременният Кен

Родриго Алварес

Родриго Алвес е разочарован от външния си вид през целия си живот. Когато дядо му умира той е сигурен как ще изразходи наследството му. Родриго плаща 250 000 долара и се подлага на различни интервенции, за да изглежда като истинска Кен кукла. Към днешна дата той често гостува в различни предавания й е ярък пример затова как „жаждата“ за перфектен външен вид може да доведе до неочаквани вреди.

източник: brightside.me

по статията работи: Илияна Стоянова

Още по темата:

5.0, 1 глас

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ СЪС СТАТИЯТА

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

СТАТИЯТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияЛайфстайлИсторияЛюбопитноСнимкиЗдравни съвети