Начало Лайфстайл Красота и стил Козметика Бебешки продукти – тайната на Хайди Клум за перфектна кожа

Бебешки продукти – тайната на Хайди Клум за перфектна кожа

Бебешки продукти – тайната на Хайди Клум за перфектна кожа - изображение

Хайди Клум е един от най-успешните супермодели в света, и макар да е на 45 години за нея сякаш времето е спряло. Но как постига този младежки вид? Не, тук няма да коментираме всички пластични операции, на които Клум се е подложила, а ще разкрием един продукт, който моделът използва в ежедневието си.

За да почисти кожата на лицето си Хайди Клум изпозва бебешки шампоан на Джонсънс. Макар да е предназначен за косата, тя споделя, че той е перфектен за лицето, осигурявайки цялостно и нежно почистване .

Привличането й към използването на бебешки продукти за грижа за кожата започва, след като Клум получава инфекция на очите, а лекарят й препоръчва да почиства лицето си именно с този продукт.

Бебешкият шампоан е без парабени, сулфати. Хайди вярва, че тестването на тези продукти в сравнение с редовните козметични продукти доказва, че е подходящ за измиване на лицето след ежедневната доза грим.

"Мисля, че каквото и да даваш на децата, трябва да е добро за възрастните. Продуктите, които са за деца, са страхотни, защото преминават през много повече тестове. Не трябва да забравяме това“, заключва Клум.

Друг продукт, който тя препоръчва, след измиване е овлажняващ крем.

Редактор: Илияна Кръстева

Източник: dailymail.co.uk

Снимки: stylecaster.com

Още по темата:

5.0, 1 глас

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

СТАТИЯТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияСнимкиЛайфстайлЛюбопитноРецептиСпорт