Начало Лайфстайл За свободното време Любопитно и забавно 9 нови джаджи, за които светът все още не е готов

9 нови джаджи, за които светът все още не е готов

9 нови джаджи, за които светът все още не е готов - изображение

Някога сте мечтали да правите телефонни разговори, като използвате ръцете си и нищо повече? Или може би винаги сте искали да имате личен робот у дома? Днес почти всички от нашите мечти са истина. Но наистина ли сме готови за тези технологични нововъведения?

Представяме ви 11 нови джаджи, за които светът все още не е готов. Със сигурност в даден момент ще поискаме да ги притежаваме.

SpotMini - за тези, които не могат да си позволят истинско куче

куче робот

Този малък робот, наречен Spot, може да се разхожда, да се изкачва по стълбите , да вдига и държи предмети. Не са нужни специални грижи за него и децата ви ще го харесат. Перфектният заместител на домашен любимец!

ORII - умен пръстен, който говори

умен пръстен с глас

Тази преносима машина използва силата на технологията- звуковите вълни се предават чрез костната проводимост и двойните микрофони. Сега не е нужно да изваждате телефона си от джоба, за да направите телефонно обаждане или съобщение - просто докоснете ухото си и направете каквото искате!

Bakblade - самобръсначка за космите по гърба

самобръсначка за косми

Най-лесната самобръсначка за крака е създадена специално за мъже, които искат да се отърват от космите на труднодостъпни места. И не се страхувайте от болката, скъпи мъже!

Muzo - лична зона за мълчание

Уморени ли сте от всички шумове, които ви заобикалят във вашето ежедневие? Трудно ли е да се концентрирате върху работата си, когато винаги се разсейвате от близките звуци? Въпреки че изглежда, че не можете да избягате от заобикалящия ви шум, можете да постигнете поне малко мълчание, като използвате това революционно акустично устройство против вибрации.

Muzo може да генерира реалистични динамични звуци чрез анулиране на вибрации. Тези звуци на "мълчание" заглушават всички натрапчиви шумове.

Scribble - писалката, която може да улови всеки един цвят

писалка

Тази невероятна писалка може да улови всеки цвят от ежедневните обекти в рамките на 1-2 секунди. Разработчиците на gizmo използват технологично сложно мастило, така че то никога няма да избледнее. Можете да поставите писалката на всякакви повърхности: хартия, дрехи, стени или друг предмет, върху който искате да оставите белег!

JUNO - интелигентно огледало за грим

огледало за грим

Огледалото има 4 функции - може да се използва като светлина за четене, огледало за грим, осветление за самоизлъчване и като органайзер за съхранение. Всичко това прави JUNO незаменим елемент за всяко момиче!

ili - преносим преводач

преносим преводач

Ако използвате ili в чужбина, ще можете да кажете сбогом на всички езикови бариери. Този преносим преводач е най-добрата възможност за пътуващите, тъй като може да преведе най-разпространените изречения за 0,02 секунди и не изисква Wi-Fi връзка.

Noonee - Стол без стол

стол без стол

Това устройство е разположено в долната част и не ограничава движенията на потребителя. Ако искате да седнете, просто сгънете коленете си на подходящото ниво.

Zungle - мултифункционални очила

очила

Тези слънчеви очила имат високоговорители за костна проводимост, така че можете не само да предпазите очите си от слънчевите лъчи, но също така да слушате музика и да отговаряте на телефонните разговори, без да използвате ушите си - приспособлението предава звуковите вълни от вибрации.

Редактор: Илияна Кръстева

Източник: brightside.me

Още по темата:

5.0, 1 глас

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

СТАТИЯТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияСнимкиРецептиЛайфстайл