Начало Лайфстайл Красота и стил Грим и прическа 8 прически, които разкриват истинския характер на мъжа

8 прически, които разкриват истинския характер на мъжа

8 прически, които разкриват истинския характер на мъжа - изображение

Прическата е съществена част от визията на мъжа и жената. Освен това тя може да разкрие много за характера на човек. В края на краищата никой не избира прическата си случайно, нали? Разбира се, тези констатации са по-скоро забавни, отколкото пророчески!

Къса коса

къса коса

Истински мачо и не само. Тази прическа избират и ревнивите мъже. Подобен тип мъже демонстрират изключителна харизма, за да привлекат вниманието на срещуположния пол. Това е прическата на ярките личности, тези, които имат чувство за хумор.

Дълга коса

дълга коса

О, тези дълги къдрици. Мъжете с такава прическа са творчески създания, които предизвикват асоциации с викинги и други фантастични герои. Скъпи дами, пожелаваме ви успех в битката за шампоана.

Нула номер

нула номер

Много интелигентни мъже, които гледат в бъдещето. Когато започнат да оплешивяват, те вземат правилното решение да се подстрижат нула номер. Не се интересуват от последните модни тенденции при подстригването. Тези представители на мъжкия пол са изключително верни на своите жени.

Разделена на две страни

разделена на две страни

Това подстригване е предпочитано от трудолюбиви и упорити мъже, които не спират да преследват целите си. Прическата не е много предизвикателна, може да се заключи, че мъжете, които я избират, не са никак притеснителни.

Вертикален бретон

вертикален бретон

Тази прическа е най-подходяща за мечтатели, които изпитват носталгия по отминалото време, когато такива прически са били популярни. Обикновено хората с вертикален бретон са с чувство за хумор и обожават да бъдат център на вниманието.

Средно дълга коса с бретон на една страна

средно дълга коса на една страна

Тя е типична за романтиците. За да се постигне желаният ефект обаче това отнема немалко време сутрин. Хората, които залагат на тази прическа, са добре организирани в ежедневните си задачи. Със сигурност това е голям плюс за дамите, а представителите на мъжкия пол нямат нищо против да се възползват от това.

Помпадур (къса коса отстрани, а отгоре по-дълга)

помпадур

Мъжете с тази прическа са много уверени в себе си и допълват подобна визия често с карирани ризи и задължително с брада.


Мъжки кок

мъжки кок

Много самоуверен мъж, който не търпи критика. Може да знае и практикува бойни изкуства.Интересен характер като цяло.

По статията работи: Илияна Стоянова

Източник: brightside.me

Още по темата:

5.0, 1 глас

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ СЪС СТАТИЯТА

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

СТАТИЯТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияСнимкиЛайфстайлЗдравни съветиЛюбопитно