Начало Лайфстайл Аз и моето семейство За дома и градината 8 вещи, които да изхвърлите от дома си

8 вещи, които да изхвърлите от дома си

8 вещи, които да изхвърлите от дома си - изображение

Ние всички имаме дрехи, които само заемат излишно място в нашия гардероб, но ние все още не можем да се отървем от тях. Прочетете тази статия, за да разберете какво може да изхвърлите без съмнение. Само си представете колко нови неща ще можете да поставите там!

Подарък, който не ви харесва

две момичета

Не е необходимо да задържате подаръци, които ви е дала майка, приятелка, баба или свекърва ви. Ако талантливият шал кара кожата ви да изглежда леко или роклята ви кара да изглеждате дебела, не е нужно да я носите и да разваляте настроението си. Просто се усмихнете и приемете настоящето. Няма значение какво ще правите с него и това не определя отношението ви към конкретния човек. Можете да дарите този подарък, да го продадете или да го изхвърлите.

Ярко облекло

ярко облекло

Когато купувате рокли, поли и костюми, които са прекалено ярки или блестящи, трябва да помните, че вероятно няма да ги носите два пъти. Ако не сте готови да купите даден артикул само за една нощ, можете да го наемете или да купите нещо по-евтино.

Можете също така да продадете всички онези ярки и блестящи рокли, които вече имате онлайн чрез уеб сайтове, където хората търсят дрехи втора употреба. Не забравяйте, че винаги можете да ги хвърлите, особено ако имат дефект.

Бяло бельо

бяло бельо

Почти всички жени имат бяло бельо, но това облекло е напълно безполезно. Защо? Има няколко причини.
Белите дрехи се замърсяват бързо и стават сиви или жълти. Също така, под другите дрехи се виждат бели бикини и сутиени. Ако не искате всички да видят вашето бельо, препоръчваме да изберете бежово бельо, което се слива с вашия тен на кожата.

Дрехи, които не предизвикват приятни емоции у вас

Дрехите могат да предизвикат негативни емоции у вас, когато ги слагаме, ако съществува връзка между тези дрехи и неприятни ситуации от миналото.

Трябва да се отървем от нещата, които ни напомнят за лоши моменти. Тези дрехи, които свързваме с лоши времена или чувства, могат да засегнат настроението на жената.

Домакински дрехи

Много хора са избледнели предмети с петна и петна. Без значение каква мръсна работа ще вършите, не трябва да забравяте за самоуважението си и да носите стари дрехи.
Препоръчваме да използвате елементите, които ви харесват и нямат видими дефекти и просто се отървете от останалите.

Фалшиви марки

фалшиви марки

Ние няма да говорим за моралните аспекти на купуването на фалшиви марки, просто искаме да кажем, че тези дрехи могат да повлияят на нашия психологически портрет и поведение.
Група американски учени установява, че носенето на фалшиви марки влияе на нашия собствен образ. Когато създаваме фалшив образ, започваме да виждаме други хора като по-нечестни и по-малко верни.

Стари бижута

стари бижута

Дори класическите бижута могат да станат старомодни с течение на времето. Това също важи и за бижута, създадени според най-новите тенденции, които обикновено се променят скорострелно. Препоръчваме Ви да преглеждате аксесоарите си от време на време и да мислите дали те все още са модерни или не.

Редактор: Илияна Кръстева

Източник: brightside.me

Още по темата:

5.0, 1 глас

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ СЪС СТАТИЯТА

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

СТАТИЯТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияЗдравни съветиЛайфстайлСнимкиЛюбопитноНовиниИсторияСоциални грижиАнкетиДиетиОрганизацииНормативни актове