Начало Лайфстайл За свободното време Любопитно и забавно 15 неща, които жените никога не трябва да правят една на друга!

15 неща, които жените никога не трябва да правят една на друга!

15 неща, които жените никога не трябва да правят една на друга! - изображение

Както знаем, съществуват определени неписани правила за всеки тип взаимоотношения. И, момичета, вие трябва да си запишете всички тези по-долу!

1. Ако смятате, че роклята не й стои добре, моля, бъдете искрени и й го кажете.

Опитайте се да работите върху това поведение. Ако нещо не ви харесва, кажете го. Не казвайте "тези панталони ти стоят добре", ако това не е вашето истинско мнение.

2. Слушайте, не защото сте любопитни за най-новите клюки. Слушайте, защото ви е грижа.

Слушайте приятелките си от самото начало. Следващият път, вместо да кажете "да, бе", опитайте се попитате "има ли нещо, което мога да направя, за да оправя нещата?". Те ще се чувстват по-добре, обещаваме!

3. Не критикувайте други жени около мъжете.

Какво се случва? Получавате ли награда, критикувайки други жени? Не!

4. Не се съгласявате, когато мъж твърди, че от жените не стават добри приятели.

Ако имате трудности в това да създавате приятелства с други жени, то това е ваша вина.

5. Никога не предполагайте, че проваленият брак на вашата мениджърка е свързан с пола й.

Оставете личните неща извън вашия офис. Семейното положение на мениджъра ви няма нищо общо с вас.

6. Когато партньорът ви ви изневери, не обвинявайте другата жена на първо място.

Вашият партньор е човекът, който има задължение за лоялност към вас. Не е нужно да сте приятелки с другата жена. Само ви напомняме, че вашият човек трябва да бъде този, който да дава обяснения.

7. Мъжете не са винаги причината за успеха на жените.

Ние винаги сме предразположени да мислим, че ако една жена е успешна, то тя е такава, защото има подкрепата на мъжете. Е, това е погрешно. Свикнете да оценявате успеха на останалите.

8. Не съдете друга жена, защото не одобрявате начина й на живот.

Само защото не одобрявате навиците за запознанства на съседката си, не означава, че имате право да говорите зад гърба й.

9. Възрастта не е нещо, което може да се контролира. Бъдете наясно следващия път, когато критикувате някой за неговата възраст.

Помислете за това. Вие вече сте на 28. Но няма да сте на 28 през целия си живот. Направете малка сметка, преди да говорите.

10. Не се сърдете на друга жена за това, че и двете харесвате един и същи човек.

Това не е игра. Вие не сте Жулиета и той не е вашият Ромео. Ако не сте приоритет на някого, по-добре пуснете този човек да си отиде.

11. Не оставяйте сина си да тормози дъщеря ви.

Феновете на Междузвездни войни ще разберат, че момчетата трябва да се възпитават внимателно. Учете ги да се отнасят с уважение.

12. Бъдете мили с тези, които са по-млади и по-ярки.

Не правете живота на някого ад, само защото сте по-възрастни от него. По-възрастни и по тази причина по-мъдри, нали?

13. Не се хвалете с вашето невероятно дете на друга майка.

Не казваме, че трябва да спрете да се хвалите. Това е ваше право като майка. Правете го по по-дискретен начин. Не карайте някого да се чувства зле със себе си с вашето постоянно самохвалство.

14. Същото важи и за вас като свекърва.

Вие мислите, че синът ви заслужава модел на Виктория сикрет. Е, вместо да мечтаете, може би се опитайте да приемете избора на сина си. И да я опознаете по-добре.

15. Не мислете, че другите жени постоянно ви завиждат.

Наистина, никой няма толкова много време да се интересува от чуждия живот. Ще бъде голямо облекчение да спрете да сравнявате себе си с останалите жени. Вие живеете живота си, те живеят техния, и това е всичко.

Източник: onedio.co

Още по темата:

5.0, 1 глас

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ СЪС СТАТИЯТА

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

СТАТИЯТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияЛайфстайлСнимкиЛюбопитноАлтернативна медицинаСпортПатологияПсихологияЗдравни съветиХранене при...НовиниФизиологияОрганизацииАнкетиТестовеСоциални грижиИсторияКлинични пътекиДиетиРецептиНормативни актовеЛеченияЗаведенияСпециалистиБотаника