Начало Лайфстайл Интимно 18+ 11 изненадващо задоволителни неща, които жените искат в секса

11 изненадващо задоволителни неща, които жените искат в секса

11 изненадващо задоволителни неща, които жените искат в секса - изображение

И докато сексуалните преференции са различни за всеки отделен човек, все още се намират някои универсални принципа, които подобряват значително секса. Независимо дали сте с партньора си от цяла вечност, или пък тепърва ви предстои да си легнете заедно, тези 11 малки изисквания, които имат жените, ще направят изживяването по-добро и за двама ви.

Кунилингус на макс

Всички сме наясно, че мъжете си умират от кеф, когато по време на фелациото момичето се раздава достопочтено. Е, жените не искат нещо по-различно. Няма нужда да преигравате, но малко повече страст не би се отразила никак зле.

Подбиране на подходящия момент за гушкане

Понякога на жените им се гушка, друг път предпочитат да почетат на спокойствие. Тези различия в желанията и настроенията на жената зависят изцяло от ситуациите, затова е изключително важно мъжът да се научи да ги разчита правилно.

Отворен ум

Често момичетата обичат да вкарват и играчки в леглото, да влизат в роли и какво ли още не. За да си позволят да се освободят напълно, то трябва да покажете своята отвореност към нови неща, без тя да се страхува, че ще я съдите.

Вокален ентусиазъм

Няма нищо по-хубаво от това да чувате от партньора си колко много харесва всичко, което правите. Затова не оставяйте играта в мълчалива атмосфера, а полудейте шумно в леглото. Много добре също би се отразило, ако извън спалнята споделяте често, че мислите за нея и я харесвате.

Партньорът също да инвестира в удоволствие

Жената не е просто тяло, което да използваш, за да си доставиш удоволствие. Не е нужно всичко да започва и приключва заедно с мъжа. Да сте пълноценни партньори означава да полагате еквивалентни усилия.

Преди всичко стоят предпазните мерки

Мъжът винаги трябва да бъде подготвен. Независимо колко му пречи или пък не му е достатъчно чувствено с кондома, той няма право да изисква и да притиска една жена към секс без предпазни мерки. Това единствено би я отблъснало.

Комуникация

Има си време и място за несловесния и примитивен секс. Но да чуваш партньора си да се интересува от теб, да те пита дали не искаш да пробваш нещо ново, или пък не ти харесва повече другояче е наистина незаменимо.

Чисто легло

Наистина е много трудно човек да се отпусне за каквото и да било, ако под него се усещат слоеве пот, мръсотия и следи от предишни завоевания.

Любовна игра

Това не е състезание, че да се бърза към края. Колкото повече време продължи, толкова повече минути за удоволствия и наслаждения ще имате. Ако си мислите, че една жена иска единствено оргазъм, то тогава би се обвързала единствено с интимните си играчки, без да търси интимни преживявания с вас.

Махнете си чорапите

Не, не говорим за някакъв странен фетиш. Просто е изключително странно да си легнеш с напълно гол човек, оставил чорапите си обути. Освен ако наистина отсрещния партньор няма фобия към крака.

Реалистични очаквания

Порното може да е много готино, а понякога и екстремно, но обикновеният ежедневен секс често се различава от тази изкуствено създадена представа. За да не рискувате да притесните твърде много момичето, с което ще спите, то залагайте на традиционните занимания в леглото като за начало, а интересното гмуркане в дълбините на перверзния секс оставете за по-късен етап, в който ще сте наясно с взаимните си граници.

 

Редактор: Милена Минчева

Източник: cosmopolitan.com

Още по темата:

5.0, 3 гласа

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ СЪС СТАТИЯТА

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

СТАТИЯТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияПсихологияЛюбопитноЛайфстайлФизиологияСнимкиАнкетиИсторияОрганизацииЗдравни проблемиНаправления в медицинатаТестовеЗдравни съветиНовиниСоциални грижиЛеченияРецептиАлт. медицинаСпециалистиХранене при...БотаникаСпортПатологияКлинични пътекиНормативни актовеДиети