Начало Лайфстайл За свободното време Живот и Ум 11 съвпадения, които ще учудят дори скептиците - част 2

11 съвпадения, които ще учудят дори скептиците - част 2

11 съвпадения, които ще учудят дори скептиците - част 2 - изображение

Комиксите за Денис Белята

комикси

На 17 март 1951 г. двама художници, единият от Великобритания, а другият от САЩ, публикуват комикси за едно момче, което постоянно прави пакости – Денис Белята. Интересното в случая е, че те не са работили заедно и са създали комиксите си напълно самостоятелно. За да се избегне объркването, британската версия започва да излиза под името „Dennis and Gnasher“. И двата комикса все още се издават, а известният филм е базиран на американската версия.

Прокълнатото порше на актьора Джеймс Дийн

прокълнатото порше

На 30 септември Джеймс Дийн и механикът му се возят в чисто новото „Porsche 550 Spyder“ и пътуват за състезание. На едно кръстовище кола завива в насрещното движение и се сблъсква челно в поршето на Дийн. Той загива на място, едва на 24 години, а механикът му се спасява. Но след това проклятието над колата застига всички, които я карат.

След няколко години поршето е купено от дизайнера Джордж Барис. Налага се автомобилът да се качи на платформа, но точно в този момент пада върху един от механиците и му чупи двата крака. След това в гаражът, в който седи колата става пожар, но автомобилът е невредим. По време на изложба колата чупи крака на един минувач, който случайно я заглежда. Има слухове, че много мъже са катастрофирали, след закупуване на резервни части от поршето.

Мистичният Клуб 27, в който членуват само мъртъвци

клуб

Този клуб се състои от известни музиканти и актьори, които са „починали“ на 27-годишна възраст.Александър Леви (композитор) се счита за първият "член на клуба", а по-късно се присъединяват и Джими Хендрикс, Джанис Джоплин, Джим Морисън, Кърт Кобейн, Ейми Уайнхаус и др.

Историята на разделените близнаци - един ум в две тела

близнаци

Близнаците Джим Луис и Джим Спрингър са разделени още при раждането си и са осиновени от две различни семейства. За първи път те се срещат след 39 години. Двамата са учудени да разберат колко подобен е бил техният живот.

Ето само някои от съвпаденията:

  • И двамата са били кръстени „Джим“ от новите си родители.
  • И двамата се оженили за момичета на име Линда, развели се, после се оженили за момичета на име Бети. И двамата нарекли синовете си Джеймс Алън. И двамата били гледали кучета на име Той.
  • И двамата са работили като заместник-шерифи и са карали едни и същи автомобили.
  • И двамата пушели цигари със същата марка ,ходели на почивки на един и същ плаж във Флорида, страдали от пристъпи на мигрена и имали навик да си гризат ноктите.

Безсмъртният президент на Русия

Владимир Путин

Изглежда, че руският лидер е много по-възрастен, отколкото ние си мислим. Открити са две снимки едната от 1920 г., а другата от 1941 г. На тях има двама души във военни униформи, които поразително приличат на Владимир Путин, с изключение, че са по-млади. Може ли той наистина да е безсмъртен?

Бонус: Симпсън предсказа избора на Доналд Тръмп за президент на САЩ

Доналд Тръмп

В един от епизодите на „семейство Симпсън" от 2000 г. е показано ( под формата на шега) , че Доналд Тръмп е станал американски президент. Изглежда шегата е била по-скоро като пророчество. Видеоклипът обаче, в който Тръмп е показан като кандидат за президент, не е от епизод на "Симпсън". Той е кратък и е направен една година преди изборите.

Вижте първа част на статията ТУК

 източник: brightside.me

по статията работи: Илияна Стоянова

Още по темата:

5.0, 1 глас

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

СТАТИЯТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияЛайфстайлСнимки