Начало Лайфстайл За свободното време Живот и Ум 10 отговора на странни въпроса, които ви държат будни през нощта - част 1

10 отговора на странни въпроса, които ви държат будни през нощта - част 1

10 отговора на странни въпроса, които ви държат будни през нощта - част 1 - изображение

Какво би станало, ако не се къпете или не говорите в продължение на година? Ами ако земята изведнъж спре да се върти? Разбира се, малко хора биха искали да знаят за последиците, но тези въпроси са много интригуващи. Би било хубаво, ако някой получи отговори на тези въпроси, които ви държат будни през нощта? 

Какво би станало, ако не говорите една година?

мъж, който не говори

Комуникацията е нещо, от което се нуждаят всички хора. Би било трудно за нормален човек да мълчи цяла година. Но ако някой реши да го направи, той няма да загуби способността си да говори, мускулите на лицето му няма да атрофират, защото те все още се задвижват докато той яде, мие зъбите си и изразява емоции. Според експерти хората могат да имат малки проблеми с гласа си след такъв експеримент, но нещата ще се нормализат бързо.

Какво би станало, ако не се къпете една година?

мъж

Една година без душ няма да ви убие, но никой около вас не би искал да усети резултата от този експеримент. Ще има много бактерии и мъртва кожа, която ужасно мирише, много акне, обриви, гъбички и пърхот. И рискът от инфекция ще се увеличи драстично. Дори след дългоочаквания душ ще ви отнеме няколко седмици, докато кожата се възвърне към нормалното си състояние.

Какво би станало, ако Земята спре да се върти?

градове

Скоростта на земното въртене е 1600 км в час, но какво ли ще стане, ако Земята всъщност спре да се върти? Макар че е почти напълно невъзможно, това би довело до масивна катастрофа.
Сгради, дървета, автомобили и всички земни предмети ще летят на изток и ще има ужасни ветрове. Това би било краят на човечеството. Всичко ще е черно от двете страни на Земята за 6 месеца. Малко вероятно е някой да оцелее, но ако го направи, единственият начин да живее ще бъде да преминава от едното полукълбо в другото на всеки шест месеца.

Какво би станало, ако Google спре да работи за 30 минути?

Гугъл


През август 2013 г. Google и всичките му услуги не работят за около 5 минути, а интернет трафикът спада с 40%. Така че е лесно да си представите, че 30-минутна почивка ще предизвика много проблеми. Google ще загуби много пари, както и всички компании, които използват услугите му.

Какво ще стане, ако всички живеят до 100 години?

жена и възрастна дама

Ако всеки човек има няколко допълнителни десетилетия от живота си, ще има повече възрастни хора, които ще променят много обществото. Например университетите и колежите ще бъдат ориентирани както към 18-годишните, така и към 80-годишните. И повечето хора ще живеят извън градовете. Ще има повече реклами насочени към възрастните хора и нивото на потребление ще нарасне бързо.
Нивото на престъпност ще спадне, тъй като възрастните хора извършват по-малко престъпления.

Вижте втора част на статията ТУК

По статията работи: Илияна Стоянова

Източник: brightside.me

Още по темата:

5.0, 1 глас

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ СЪС СТАТИЯТА

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

СТАТИЯТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияЛайфстайлХранене при...СпортЛюбопитноЗдравни съветиДиети